MutluEgemen
Kilopat
Daha fazla
Gtx 970'in fiyatı 300$. Onu ne yapacağız?Bütün oyunları Ultra 60 FPS açacak olsaydı PS4'ün fiyatı 399$ olmazdı zaten.
Boşluğa takarsınız artık GTX 970'i. Ayrıca genel olarak 330-349$ arası.Gtx 970'in fiyatı 300$. Onu ne yapacağız?
Torrent değil korsan hırsızlıktır. Bir technopat videosunda masaüstünde uTorrent ( Yanlış yazmış olabilirim ) vardı. Yorumda sorduklarında cevap "Biz torrentden film vb. indiriyoruz. Biz torrente değil korsana karşıyız. " denmişti.Yapıp videoya alın sonra konuşalım. Bakalım aynı şey oluyor mu?
Torrent mi? Peki siz hırsızlık yapın. Ayrıca benim için isterse bütün AC serileri ücretsiz olsun oynamam arkadaş. Hayatımda gördüğüm en kötü 3 seriden biri. O işin zevk meselesi bence. Bioshock gibi bir oyunu vermesi çok daha iyi bence. Ama dediğim gibi kişisel zevk.
Burda Gtx 970 ile PS4 performansını karşılaştırıyorduk. Masayı koltuk yanına koyarsan PC de rahat olur. İyi günler.Boşluğa takarsınız artık GTX 970'i. Ayrıca genel olarak 330-349$ arası.
Edit: Cidden yorumu attığınızdan beri gülüyorum Allah'ta sizi güldürsün
Tekrar yazıyorum ama. Son olarak: Yorumlarımı iyice okuyun. Benim için bu karşılaştırma kiraz ile eriktir. Kimisi rahatlık, konfor, DS4 ve Exclusive oyunları sever kimisi dik oturup Ultra ayarlara almayı ve PC ile haşır neşir olmayı sever. Bundan sonra daha da yorum atmam. Çünkü konu kilitlenene kadar gidiyor bu.
Torrentten oyun indirmek hırsızlık değil yani? Az önce böyle dediniz. Peki o zaman.Torrent değil korsan hırsızlıktır. Bir technopat videosunda masaüstünde uTorrent ( Yanlış yazmış olabilirim ) vardı. Yorumda sorduklarında cevap "Biz torrentden film vb. indiriyoruz. Biz torrente değil korsana karşıyız. " denmişti.
Burda Gtx 970 ile PS4 performansını karşılaştırıyorduk. Masayı koltuk yanına koyarsan PC de rahat olur. İyi günler.
Bunu PC için söylediniz. E hani ucuzdu PC oyunları? Nerede kaldı o ucuzluk? Bunların dışında siz hiç aç dolaşan insanların toplanıp bir marketi bastığını gördünüz mü? Eğer oyuna verecek paranız yoksa oynamayacaksınız. Kendi dinim İslam olarak zaten bu Günah. Ki her dinde öyle. Hırsızlık adamlara verdiği zararın dışında eğer bir dine inanıyorsanız orada bile bu kötü bir davranış. Bunu konuya din alet etme amacı ile söylemiyorum bunu her yerde kötü bir hareket, hırsızlık olduğu için söylüyorum.Hırsızlık olarak belirttiğiniz torrent olayı hiçbir oyuncunun suçu değil, kabul edersiniz ki günümüzdeki oyun fiyatları oyuncuları güldürmüyor ve torrente itiyor bunun için kimseyi suçlayamazsınız.
Müslümanım. Oynamam o zaman. Xbox 360 sahibi olarak şunu size söylemek isterim. Bilgisayarda oyun çok daha akıcı. Xbox 360'da eskiden oynarken oyunun akıcılığını çok sevmiştim. Oynadım, oynadım. Onlarca oyun oynadım. Sonra bu çözünürlük bana yetmez dedim. 1080p 60hz değerlere aldım. Ve gerçekten konsol yenildi. 30 fps zor oluyordu. GTA 5'de yağmur yağıyordu, çatışma yapıyordum. İşte Xbox o zaman gözümden düştü. 20 fps zor görüyordu. Sinir oldum. Xbox'ı kapattım. Ve Pc toplama kararı verdim. Durum böyle. Konsol ile Gtx 970 performansını tartışma istersen.Unuttuğunuz bir nokta var. DALGALANAN 40-60 FPS ASLA SABİT 30 FPS GİBİ AKMAYACAKTIR. Bunu unutmayın. Arkham Knight'ı işte bu yüzden örnek verdim. PC'de oyun 35-60 FPS arası dalgalanıyordu ama PS4'te ki sabit 30 FPS akıcılığı hiç olmuyordu. 750 Ti hem uzun götürmez hem de PS4 akıcılığı vermez. Ben Ultra demiyorum ayrıca Ultrayla başa baş diyorum. Daha önce biri Low vs PS4 videosu atmıştı ve izlemiştim. İlk 10 saniye içinde yaklaşık 7-8 tane göze batan farklılık buldum. Low kadar kötü Ultra kadar iyi değil. Sadece High-Ultra arası bir yerde. Genel itibari ile en azından. Ayrıca D&R gibi yerlerden değil KahramanKonsol gibi yerlerden alabilirsiniz. Oyun takas ile oyunlarınızı 5 TL gibi fiyatlara alabilir hatta Endonezya PSN ile bazı oyunları PC'den bile ucuza alabilirsiniz. O yüzden kulaktan dolma 'Ama PS4 oyunları çok pahalı' gibi bir kafa yapısıyla gelmeyin. Önce araştırın sonra yorum atın ki insanları yanlış yönlendirmeyin. PS4 oyunları o bahsettiğiniz kadar pahalı değil.
Şu Torrent olayı için ayrı bir şey yazmak istiyorum.
Bunu PC için söylediniz. E hani ucuzdu PC oyunları? Nerede kaldı o ucuzluk? Bunların dışında siz hiç aç dolaşan insanların toplanıp bir marketi bastığını gördünüz mü? Eğer oyuna verecek paranız yoksa oynamayacaksınız. Kendi dinim İslam olarak zaten bu Günah. Ki her dinde öyle. Hırsızlık adamlara verdiği zararın dışında eğer bir dine inanıyorsanız orada bile bu kötü bir davranış. Bunu konuya din alet etme amacı ile söylemiyorum bunu her yerde kötü bir hareket, hırsızlık olduğu için söylüyorum.
Birde PSN+ için değinmek istiyorum. Ben Bioshock serisini çok sevdiğim için aklımda o oyun kaldı. Mart ayında bütün AC serileri bedava bile olsa aklımda kalmazdı çünkü o seriyi sevmiyorum. Arada ki aylarda güzel oyunlar illa olmuştur ama benim için değerli bir şey yok. MGS5: Ground Zeroes ve yeni yeni oynanmaya başlayan Rocket League hariç. Birde DriveClub var mesela ama ben hiçbir zaman ne ETS2'yi ne de DriveClub gibi oyunları sevmedim. Araba simülasyonu pek benlik değil.
Ayrıca bu PSN+ olayı tamamen XBox tarafının suçu. Sony eski nesilde böyle bir hareket yapmadı ama XBox böyle bir şey yaptı ve parayı kırdı. Sony'de dedi ki 'Adamlar Online oynamayı paralı yaptı ama parayı kırdı. Biz neden yapmıyoruz ki? Hahaha'. İşte buna benzer bir senaryo oldu. Aynı MGS5: Ground Zeroes ve The Order 1886 olayı gibi. Yapılan bir hareket başka bir hareketi tetikleyebilir.