Düşündüm ama sorumun cevabını bulamadım PS4 alırsam 2. el kırık almak (cihazın yazılımı kırık) zorundayım. PC için toplam her şey dahil 5000 TL ama aklımda PS4 var.
2. el ve orijinallini yitiren PS4 yerine PC tercih edin. PS4 illa bir ara alınır fakat PC günümüz şartlarında daha şart bir hale geldi. Ayrıca PC'de imkanınız daha fazla olur.
2. el ve orijinallini yitiren PS4 yerine PC tercih edin. PS4 illa bir ara alınır fakat PC günümüz şartlarında daha şart bir hale geldi. Ayrıca PC'de imkanınız daha fazla olur.
Düşündüm ama sorumun cevabını bulamadım PS4 alırsam 2. el kırık almak (cihazın yazılımı kırık) zorundayım. PC için toplam her şey dahil 5000 TL ama aklımda PS4 var.
oyun içinse 5000 tllik bir pc çok işine yaramaz oynarsın ama öyle battelfield cyberpunk 2077 gibi oyunlarda çok donarak oynarsın ama cs go varolant gibi oyunları oynarsın ve iş eğitim gibi şeylerde kullanılabilir ama sırf oyun içinse ps4 ama bilgisayaranız yoksa bilgisayar
Oyun içinse 5000 TL'lik bir PC çok işine yaramaz oynarsın ama öyle battelfield Cyberpunk 2077 gibi oyunlarda çok donarak oynarsın ama CS:GO Valorant gibi oyunları oynarsın ve iş eğitim gibi şeylerde kullanılabilir ama sırf oyun içinse PS4 ama bilgisayaranız yoksa bilgisayar.