PS4 vs PC

Piyasa düzgün olsa PC derdim ama şu an PS4 daha mantıklı. Hem kırık olması iyi bir taraftan ama kırık olmayan bir konsol alıp sonra isteyince kırmak daha mantıklı.

Piyasa düzgün olsa PC derdim ama şu an PS4 daha mantıklı. Hem kırık olması iyi bir taraftan ama kırık olmayan bir konsol alıp sonra isteyince kırmak daha mantıklı.

Sürüm gelesiye kadar beklemek istemiyorum makine belki 1 belki 2 yıl bekliyecek.

Ailem oyuna para yatırmama izin vermez çok saçma gibi şimdi PC de Epic var Steam var bedava oyun veren özellikle Epic kütüphanem geniş olmadı korsan kullanırım evet bende orijinal kullanmak isterim ama olmuyor ama PS4 kırılabiliyor böylece cihazı kullanabiliyorum Xbox gibi değil.

Game Pass, 30 TL'ye her ay yenileyebilirsin tabi istersen Ultimate paketi var o da 45 TL. Bence 30 günde her ay iki üç lira kenara bıraksan rahat bir şekilde alabilirsin.

Game Pass, 30 TL'ye her ay yenileyebilirsin tabii istersen Ultimate paketi var o da 45 TL. Bence 30 günde her ay iki üç lira kenara bıraksan rahat bir şekilde alabilirsin.

12 yaşındayım yani kartım falan yok ailem oyuna asla para yatırmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…