grrpaow Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 427 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox Series S,PlayStation5.SteelSeries Aerox 3 Wirelles,HyperX Cloud II Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #11 Hocam PC orta ayarlarda zamanında GTA 5 oynamıştım akıcı şekilde ekran kartı AMD Radeon 6670HD LegendaryDevilHunter dedi: Hocam laptop almayın. Laptop fiyatları uçmuş durumda. Laptop fiyatına çok daha iyi kasa+monitör alınabiliyor. Series S rahatlıkla taşınabilen bir cihaz. Ayrıca PC'nizin özelliklerini yazar mısınız? Genişletmek için tıkla...
Hocam PC orta ayarlarda zamanında GTA 5 oynamıştım akıcı şekilde ekran kartı AMD Radeon 6670HD LegendaryDevilHunter dedi: Hocam laptop almayın. Laptop fiyatları uçmuş durumda. Laptop fiyatına çok daha iyi kasa+monitör alınabiliyor. Series S rahatlıkla taşınabilen bir cihaz. Ayrıca PC'nizin özelliklerini yazar mısınız? Genişletmek için tıkla...
B773 Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 1.284 Çözümler 6 23 Nisan 2022 #12 grrpaow dedi: Masaüstü önermeyin zor oluyor taşıması Genişletmek için tıkla... Masaüstü yok mu zaten?
grrpaow dedi: Masaüstü önermeyin zor oluyor taşıması Genişletmek için tıkla... Masaüstü yok mu zaten?
grrpaow Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 427 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox Series S,PlayStation5.SteelSeries Aerox 3 Wirelles,HyperX Cloud II Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #13 Hocam bir de araya sıkıştırayım Series S çok iyi cihaz bazen indireceğim oyunun tanıtım videosunu izlerken video bir anda en başa dönüyor B773 dedi: Masaüstü yok mu zaten? Genişletmek için tıkla... Zaten hocam masaüstü zor olduğu için laptop almak istiyorum
Hocam bir de araya sıkıştırayım Series S çok iyi cihaz bazen indireceğim oyunun tanıtım videosunu izlerken video bir anda en başa dönüyor B773 dedi: Masaüstü yok mu zaten? Genişletmek için tıkla... Zaten hocam masaüstü zor olduğu için laptop almak istiyorum
B773 Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 1.284 Çözümler 6 23 Nisan 2022 #14 grrpaow dedi: Hocam PC orta ayarlarda zamanında GTA 5 oynamıştım akıcı şekilde ekran kartı AMD Radeon 6670HD. Genişletmek için tıkla... 6670 giriş seviyesi bir kart.
grrpaow dedi: Hocam PC orta ayarlarda zamanında GTA 5 oynamıştım akıcı şekilde ekran kartı AMD Radeon 6670HD. Genişletmek için tıkla... 6670 giriş seviyesi bir kart.
grrpaow Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 427 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox Series S,PlayStation5.SteelSeries Aerox 3 Wirelles,HyperX Cloud II Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #15 B773 dedi: 6670 giriş seviyesi bir kart. Genişletmek için tıkla... Hocam ben konsolcu olduğum için PC'den pek anlamam iyi bir şey mi bu?
B773 dedi: 6670 giriş seviyesi bir kart. Genişletmek için tıkla... Hocam ben konsolcu olduğum için PC'den pek anlamam iyi bir şey mi bu?
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Nisan 2022 #16 grrpaow dedi: Hocam PC orta ayarlarda zamanında GTA 5 oynamıştım akıcı şekilde ekran kartı AMD Radeon 6670HD Genişletmek için tıkla... Hocam eğer PC ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa kalsın fakat karşılamıyorsa onu satıp 2. El piyasasına bakabilirsiniz. grrpaow dedi: Hocam ben konsolcu olduğum için PC'den pek anlamam iyi bir şey mi bu? Genişletmek için tıkla... İyi bir şey sayılmaz. Günümüz oyunları için yetersiz.
grrpaow dedi: Hocam PC orta ayarlarda zamanında GTA 5 oynamıştım akıcı şekilde ekran kartı AMD Radeon 6670HD Genişletmek için tıkla... Hocam eğer PC ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa kalsın fakat karşılamıyorsa onu satıp 2. El piyasasına bakabilirsiniz. grrpaow dedi: Hocam ben konsolcu olduğum için PC'den pek anlamam iyi bir şey mi bu? Genişletmek için tıkla... İyi bir şey sayılmaz. Günümüz oyunları için yetersiz.
Captain Rex Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.641 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #17 grrpaow dedi: Hocam ben konsolcu olduğum için PC'den pek anlamam iyi bir şey mi bu? Genişletmek için tıkla... Sayılır.
grrpaow dedi: Hocam ben konsolcu olduğum için PC'den pek anlamam iyi bir şey mi bu? Genişletmek için tıkla... Sayılır.
grrpaow Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 427 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox Series S,PlayStation5.SteelSeries Aerox 3 Wirelles,HyperX Cloud II Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #18 LegendaryDevilHunter dedi: Hocam eğer PC ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa kalsın fakat karşılamıyorsa onu satıp 2. El piyasasına bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Karşılamıyor hocam laptop daha iyi olur benim için daha pratik
LegendaryDevilHunter dedi: Hocam eğer PC ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa kalsın fakat karşılamıyorsa onu satıp 2. El piyasasına bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Karşılamıyor hocam laptop daha iyi olur benim için daha pratik
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Nisan 2022 #19 Captain Rex dedi: Sayılır. Genişletmek için tıkla... Konu sahibi GoW oynamak istediğini söylemiş ve bu ekran kartı yetersiz. grrpaow dedi: Karşılamıyor hocam laptop daha iyi olur benim için daha pratik Genişletmek için tıkla... O zaman kasayı satıp 2. El laptop piyasasına bakmanızı öneririm.
Captain Rex dedi: Sayılır. Genişletmek için tıkla... Konu sahibi GoW oynamak istediğini söylemiş ve bu ekran kartı yetersiz. grrpaow dedi: Karşılamıyor hocam laptop daha iyi olur benim için daha pratik Genişletmek için tıkla... O zaman kasayı satıp 2. El laptop piyasasına bakmanızı öneririm.
grrpaow Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 427 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox Series S,PlayStation5.SteelSeries Aerox 3 Wirelles,HyperX Cloud II Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #20 Captain Rex dedi: Sayılır. Genişletmek için tıkla... Peki ne kadar eder 6670 kartlı cihaz