Merhaba arkadaşlar. Kaliteli bir bilgisayar toplayacak durumum yok. O yüzden PS4 almak mı bugünün şartlarında malum yeni oyunlarda çıktı yoksa bir şekilde para bulup PC toplamak mı?
Artık uygun fiyata da pc toplanabiliyor. Karar sana kalmış oynayacağın oyun çoksa ps4 önermem hem ps4 çok ucuz değil ps4 fiyatına güzel bir bilgisayar toplanabilir. Bütçeni söylersen sistem toplayabilirim.
Artık uygun fiyata da pc toplanabiliyor. Karar sana kalmış oynayacağın oyun çoksa ps4 önermem hem ps4 çok ucuz değil ps4 fiyatına güzel bir bilgisayar toplanabilir. Bütçeni söylersen sistem toplayabilirim.
1150 TL'ye CoD BO3'ü , BF4'ü , Fifa 17'yi , Farcry Primal'ı ve önümüzdeki 4-5 yılda çıkacak oyunları sıkıntısız oynatacak bir pc toplayamazsınız. Hele de Dolar ve Euro bu durumdayken. Haydi toplayın görelim. Hodrimeydan.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben onları 1150 tlye alırım demedim ki . Bu oyunları ve önümüzdeki senelerde çıkacak olan oyunları rahat bir şekilde oynatacak makinayı 1150 tl ye alırım dedim. Ama 1150 tl ye bu dediğim oyunları oynatacak bir pc toplayamazsınız
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende bu çelişki de kaldım. Sonuç olsak ps4 aldım çok mutluyum. Yanına Fifa 15, Gta 5 ve rivals aldım birde uncharted hediye geldi gayet de yeterli oldu benim için.
Bende bu çelişki de kaldım. Sonuç olsak ps4 aldım çok mutluyum. Yanına Fifa 15, Gta 5 ve rivals aldım birde uncharted hediye geldi gayet de yeterli oldu benim için.
Enough is enough. Zaten 2000 konunun yarısı PS4 vs PC. Şu arama butonunu kullansanız ve böylece yüzlerce defa aynı konu açılmasa nasıl olur? Artık İngilizce yazıyorum belki böyle anlaşılır. Bak kaç tane konu varmış: Arama Sonuçları - Sorgulanan Kelime: PS4 vs PC | Technopat Sosyal