PS4 vs PC

Korsan oyunu yüklemek çok daha basit olacağı ve kırık Ps'lerde hiçbir zaman online oyunlar oynayamacağın için PC derim. Online sevdiğin bir oyunu orjinal alıp hikayeli oyunları korsan alırsan maliyet baya düşer. Bu yüzden PC öneririm.

Zihniyete bak. İğreniyorum tek kelimeyle sizin gibi insanlardan.

Senin gibi bir "kisilik"le ayni isme sahip oldugum icin kendimden utandim.

"MERT UKTE" hariç herkese teşekkürler şöyle bir sistem almaya karar verdim;

Açıkcası sadece oyun için alınacağında PS4 mü almalıyım diye çekinmiştim PC de karar kıldım.

O sistemi almanızı tavsiye etmiyorum,

İnternette araştırarak bu parçaları uygun fiyata alabilirsiniz ortalama 5200 TL'ye gelecektir ama yeni nesil olacaktır.
Bunun haricinde Captcha Verification
Bu monitör'ü alabilirsiniz.
Bunun haricinde Captcha Verification
Bu monitör'ü alabilirsiniz.

Arkadaşlar kimse burda kimseye hakeret edemez. Paran yoksa paşa paşa korsan oynarsın. 1500-2000 TL lik PC toplamış bi adama gidip 300 TL' ye oyun almasını bekliyorsan o iş biraz zor kardeşim. 6 sene boyunca kıytırık bir laptop ile korsan oynamadığım oyun kalmadı geçmişimden utanmıyorum. Paran varsa alırsın, yoksa yapacak birşey yok deyip oynamayan kimsede yoktur zaten.

Bu konu hakkında uzun uzun tartışırdım seninle ama sabit fikirli insanlara laf anlatmanın anlamsız olduğunu anladım.

Pc her türlü ps4 den iyidir nedeni istediğiniz zaman donanım değişimi yaparak güç arttırabilmeniz, Oyunlarının ucuz olması,
İnternet yada başka işlerde de çok rahat kullanılabilmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…