PS4 vs PS4 Slim vs PS4 Pro

Buffyn

Centipat
Daha fazla  
Arada kaldım, PS4 Slim diğerlerinden daha ucuz ama bir dezavantajı var mı bilmiyorum. PS4 Pro ve PS4 arasındaki farklar ne? Teşhir ve yenilenmiş versiyonları alınır mı?
Oynayacağım oyunlar:
GTA 5
Fortnite.
Spider-Man
Oyun kategorisini incelemedim ama oynamaktan zevk aldığım oyunlar bunlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
PS4 eski bir teknoloji artık ,ben sizin yerinizde olsam alabileceğin en üst kasayı yani PRO modelini tercih ederdim .

Kesinlikle Series S, çünkü en güncel teknoloji her zaman daha iyi ve daha mantıklı olur.

Bilgili birine benziyorsunuz yardımınız için teşekkür ederim ama bir sorum daha olacaktıda, Xbox Series S GTA 6 ve GTA 5'i kaç FPS oynatır.

Bilgili birine benziyorsunuz yardımınız için teşekkür ederim ama bir sorum daha olacaktıda, Xbox Series S GTA 6 ve GTA 5'i kaç FPS oynatır.
Gta6 zor bir soru. Çünkü daha teknik özellikler yayımlanmadı diye biliyorum. Ama tahminen 1080p low ayarlarda 30fps'de oynatır. Gta5i ps3 nasıl oynatıyorsa o şekilde oynatır.

Kesinlikle Pro almalısın rahat oynamak istiyorsan düz PS 4 de GTA 5 Online artık çok sıkıntılı 20 FPS civarına kadar düşüyor Fortnite 45 FPS'e kadar düşüyor Spider-Man'ı keyifli oynarsın sadece.

Series S hakkında çok bir şey bilmiyorum güçsüz olduğu söyleniyordu ama yeni nesilden olduğu için oyunların oraya çıkması için zorlayacaklardır. En iyi tercih o olur bence.

Son düzenleme:
Adı üstünde Pro model yani yine PS4 fakat daha yüksek kalitede oyun açıyor yine içlerinden en iyisi de o.
Peki Xbox Series S mi yoksa PS4 Pro mu daha iyi bir seçim olur.
Tabi ki Xbox Series S.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…