PS4 vs Xbox One S

Merhaba benim konsollar hakkında pek bir bilgim yok ama kullanmışlığım var. Bu yaz veya yazdan sonra kendime 2. el bir PS 4 veya Xbox One S almayı düşünüyorum.
2500 TL bir bütçem var ve PvP hikaye tarzı oyunları seviyorum aksiyonlu falan.
1. soru: PS 5 çıktıktan sonra PS 4'e oyun gelir mi az da olsa?
2. soru: Hangisinin 2. elini almalıyım?
3. soru: Xbox'a oyun çıkar mı artık?

Son düzenleyen: Moderatör:
PS5 çıktı ve PS4'e 3 sene daha normal oyunlar gelir spor oyunları artık 5-6 sene falan daha var. Xbox için de aynı şey geçerlidir. Eğer özel oyun sevmiyorsan gerek Spider-Man olsun gerek God Of War 2018, Uncharted4 vs. Xbox al ama seviyorsan PS4 Slim öneririm.

1) 2-3 sene daha gelir.
2) Aşağıdaki soruma cevap verin.
3) Aynı şekilde 2-3 senesi var.

PS4 özel oyunlarını seviyor musun? Evet ise direkt PS4.
PS4 özel oyunlarını sevmiyor ve ucuza 100-200 indie ve MS oyunu oynamak istiyor musun? O zaman One S.

Merhaba benim konsollar hakkında pek bir bilgim yok ama kullanmışlığım var. Bu yaz veya yazdan sonra kendime 2. el bir PS 4 veya Xbox One S almayı düşünüyorum.
1. sorunu söyle cevaplıyım 2013'den beri satışı durdurulan PS 3'e FİFA 18 çıktı.

Eğer PS4'ün özel oyunlarını oynamayacaksan kesinlikle Xbox öneririm çünkü BEN1200 TL'ye 2.el buluyorum AMA önce internetten PS4'ün özel oyunlarına bak sonra karar ver iş işten geçince pişman olursun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı