H HarunErenHE Kilopat Katılım 11 Ağustos 2018 Mesajlar 122 5 Eylül 2018 #21 rent0m dedi: TR de genellikle PS kullanılıyor.Oyunları tek başına alamazsın.2 kişi alıcaksınız yarı yarıya Exc oyunlarıda var.İlla bir tercih yapılsa PS derim.Tabi ki senin kararın. Genişletmek için tıkla... Bende PS almaya karar verdim gibi oyuncu kitlesi daha fazla
rent0m dedi: TR de genellikle PS kullanılıyor.Oyunları tek başına alamazsın.2 kişi alıcaksınız yarı yarıya Exc oyunlarıda var.İlla bir tercih yapılsa PS derim.Tabi ki senin kararın. Genişletmek için tıkla... Bende PS almaya karar verdim gibi oyuncu kitlesi daha fazla
R rent0m Hectopat Katılım 2 Ocak 2018 Mesajlar 259 5 Eylül 2018 #22 HarunErenHE dedi: Bende PS almaya karar verdim gibi oyuncu kitlesi daha fazla Genişletmek için tıkla... Gayet mantıklı bir tercih.Sıfır alma PS çabuk bozulan bişi değil.Kullanılmış PS 4 daha ucuza gelir.
HarunErenHE dedi: Bende PS almaya karar verdim gibi oyuncu kitlesi daha fazla Genişletmek için tıkla... Gayet mantıklı bir tercih.Sıfır alma PS çabuk bozulan bişi değil.Kullanılmış PS 4 daha ucuza gelir.