PS4 vs. Xbox One S

kagan5495

Kilopat
Arkadaşlar PS 4 ya da Xbox One S alacağım ama hangisi diye kara veremedim. PS 4 30 FPS diyorlar bazıları, ondan biraz ben de tedirginim. Sizce artılarıyla eksileriyle hangisi olabilir?

İkisi de neredeyse tüm oyunlarda 30 FPS verir. Eğer paranız varsa yani bir oyuna 300-400 TL verecek kadar varsa PS4 alıp exclusive'lerin tadını çıkarın. Eğer o kadar param yok diyorsanız Xbox One S alıp Game Pass ile aylık cüzi bir miktarda paraya karşılık yüzlerce oyunun tadını çıkarın seçim sizin.

Kesinlikle PS4, One S daha 1080p oyun oynatamıyor. Zaten oyun kaliteleri arasındaki fark ortada.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ps4 sahibiyim ve 30 fps dahi olsa ki oynadığım oyunlar Tom Clacyns, Gta V, Watch Dogs 2 gibi, hiçbirinde düşük olduğunu dahi hissetmedim ki bu bilginin doğru olduğunu düşünmüyorum. Gözün kapalı alabilirsin, indirimlerde de gerçekten güzel şeyler yakalayabiliyorsun. Hangisini tercih edeceksen et ama en az 1TB disk modelini seç, tavsiyem bu yönde.

One s aladı arkadaşım memnun içinde 3 oyun 3aylık game pass 3 aylık live gold üyeliği verdiler 1600 e tavsiye ederim.

2. El Xbox One S al. Gamepass ile bir çok oyunu aylık 5,90 liraya oynama ihtimalin var. Ama exclusive oyunları seviyorsanız Ps4 alın. Bunun haricinde Xbox hem oyun konsolu hem Media Player olarak kullanılabiliyor bu yüzdendir ki Xbox One S aldıktan sonra Media Player efsanesi Apple Tv 4. Nesil cihazımı sattım çünkü Apple Tv platformu dışında hemen her şeyi Xbox One S ile kullanabiliyorum. Hatta mini PC gibi bile kullanabiliyorsun Xbox One S'i ama Oyun grafikleri Ps4 kadar iyi değildir bence. Tüm bunları göz önünde bulundurarak 2. el Xbox One X alırsan hiçbir handikap olmadan en iyi oyun deneyimi yaşayacağına inanıyorum.

Pro vs X olsaydı durum tartışılabilirdi ama Slim vs S ise PS4 öneririm. Şu an bile çok iyi indirimler var. GTA V 50₺, RDR2 180₺, RE2 160₺, Bloodborne, The Last of Us, Uncharted Collection 55₺.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı