Xbox one benim için safi görüntü, God of war, uncharted, Last of Us, days gone, spider man, horizon zero dawn, gelecek olan ghost of tsushima, Last of Us 2 vs. Bunlar varken ne yapayım 4k yı.One s de 4k yok ayrıca x dir o.
Xbox one benim için safi görüntü, God of war, uncharted, Last of Us, days gone, spider man, horizon zero dawn, gelecek olan ghost of tsushima, Last of Us 2 vs. Bunlar varken ne yapayım 4k yı.One s de 4k yok ayrıca x dir o.
One S değil One X 4k için. Ben PS4 almanızdan yanayım. Xbox tarafında gamepass var. PS4'te özel oyunlar var. Ayrıca apex gibi ücretsiz oyunları online oynamak için üyeliğe gerek olmuyor. Xbox'ta oyun ücretsiz olsa bile online oynamak için üyelik gerekiyor.
Ps4 alınır alınmasına ama oyunları çok pahalı ve xbox tarafında game pass gibi avantaj var. Exc. Ortalama indirimi bile kovalasın 150TL civarı PSN kardeşliğimi ne var onla birlikte yarı fiyatına alabilirsin. Eger oyun parası veririm dersen Ps4 vermem dersen xbox öneririm. Ayrıca xbox one x 2500TL gibi bir fiyatı var ve ps4le neredeyse aynı
Bu arada birde sorum olacak Ps4 desteği ne kadar devam eder veya xbox one x desteği ne kadar sürer? Hangisinin desteği fazlaysa onu almakta mantıklı bence.