PS4 vs Xbox

PazaniL

Hectopat
Arkadaşlar konsol almayı düşünüyorum yazın işe girip para biriktireceğim 2000-3000 lira biriktirebilirim öğrenciyim şimdiden araştırmaya kalktım fakat bir türlü karar veremedim Xbox piyasasına baktığımda PS4'e göre daha uygun hem Xbox'da Game Pass özelliği falan da var ama PS4'ün oyunları sanırım Xbox'da yokmuş ben bir yandan da PS4'ün oyunlarını istiyorum yani karar veremedim PS4 kendide pahalı oyunları da pahalı Xbox uygun Game Pass da uygun fakat PS4'ün oyunları bana daha güzel geliyor hele GoW falan oynamak karar veremedim yani yardımcı olur musunuz? Sizce hangisini almalıyım PS4 mü Xbox mu?

Not: Xbox hangi modelini alacaksın diye sorarsanız ona karar veremedim sanırım Xbox One S alırım.

Bence Xbox. Game Pass ile beraber çok güçlü bir seçenek. Activision Blizzard'ı da satın aldı CoD oyunları da muhtemelen Game Pass'e gelecek. Game Pass kütüphanesi şu an genel olarak çok iyi bayağı bir AAA oyunlar var. Ben açıkçası yakın bir zamana kadar PS fanboydum hala öyleyim aslında ama mantıklı olan Xbox.

Xbox One mı PS4 mü diyorsan PS4 daha iyi ama Series S mi PS4 mü daha iyi dersen Series S alman daha mantıklı olacaktır.

Bu tarzda çok fazla konu açıldı öncesinde, neyse. Onlara da bir bakabilirsiniz, ne kadar farklı düşünce dinlerseniz o kadar fikir oluşur kafanızda. PlayStation'a özel oyunlar var God of War, Last of Us gibi. Hepsi de birbirinden güzel, kaliteli oyunlar. PlayStation'ın en büyük artısı bu. Ancak Xbox'da PS'da olmayan -en azından şimdilik- bir özellik var ki o da dediğiniz gibi Game Pass. Çok uygun fiyata yüzlerce oyuna erişme şansınız var, PS da yakında buna benzer bir sistem çıkartacak diyorlar ancak şu an bir şey yok. Her ne kadar Game Pass kocaman bir artı olsa da PS Exclusive oyunları tek başına ne olursa olsun PS aldırmaya yeter, tabi ki benim için. Sizin düşünceleriniz farklı olabilir, bu yüzden burada iş sizde bitiyor. Yüksek Prodüksiyon kaliteli efsane oyunları mı, yoksa aylık ucuz bir fiyata bir sürü oyuna mı sahip olacaksınız. Game Pass'de de bir sürü kaliteli oyun var bu arada, zaten yeni çıkan oyunları falan direk ekliyorlar ama bir PS Exclusive oyunları değil, onlar çok başka seviye bence.

Hocam PS exclusive oyunlarınada tadasım var bir yandan.

Xbox One mı PS4 mü diyorsan PS4 daha iyi ama Series S mi PS4 mü daha iyi dersen Series S alman daha mantıklı olacaktır.

Hocam farkları nedir?

Bilemiyorum hocam kafam çok karıştı. İlk baş PS4 düşünüyordum sonradan Xbox mantıklı gibi geldi fakat Xbox'da da PS4'ün özel oyunları yok o bir yandan kötü oldu.
Kesinlikle Xbox modeli Series X al PS4 Series X'in yanında ne ki.

Hocam bütçemi fazla aşıyor. Xbox X. Ve farkı ne Xbox X in diğer Xbox serisiyle.

PS4'ün genel olarak tek artısı excluisive oyunlar. Eğer oyunlara ayırcak bütçeniz varsa PS4 alın yoksa bence Xbox alın.

PS4'ün genel olarak tek artısı excluisive oyunlar. Eğer oyunlara ayırcak bütçeniz varsa PS4 alın yoksa bence Xbox alın.

Yok fakat şöyle düşündüm alıp bitirdiğim oyunu satıp veya takas edip başka bir oyun alırım mantığında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…