AhmeT75 Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #1 Bundan birkaç gün önce Witcher 3 yükledim, ilk başlarda mis gibi akıyorduk ancak bugün 15 saniye 7-8 kez drop giriyor. Nedir çözümü? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Nisan 2021
Bundan birkaç gün önce Witcher 3 yükledim, ilk başlarda mis gibi akıyorduk ancak bugün 15 saniye 7-8 kez drop giriyor. Nedir çözümü?
MetinMumcu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 2.192 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #2 AhmeT75 dedi: Bundan birkaç gün önce Witcher 3 yükledim, ilk başlarda mis gibi akıyorduk ancak bugün 15 saniye 7-8 kez drop giriyor. Nedir çözümü? Genişletmek için tıkla... Şehir içinde veya kalabalık yerlerde mi yedin. Yoksa sade bir yerde mi? Artı 0 Eksi
AhmeT75 dedi: Bundan birkaç gün önce Witcher 3 yükledim, ilk başlarda mis gibi akıyorduk ancak bugün 15 saniye 7-8 kez drop giriyor. Nedir çözümü? Genişletmek için tıkla... Şehir içinde veya kalabalık yerlerde mi yedin. Yoksa sade bir yerde mi?
KS KS AhmeT75 Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #3 MetinMumcu dedi: Şehir içinde veya kalabalık yerlerde mi yedin. Yoksa sade bir yerde mi? Genişletmek için tıkla... İlk olarak şehirde ardından göllerde bile drop girmeye başladı. Artı 0 Eksi
MetinMumcu dedi: Şehir içinde veya kalabalık yerlerde mi yedin. Yoksa sade bir yerde mi? Genişletmek için tıkla... İlk olarak şehirde ardından göllerde bile drop girmeye başladı.