PS4 Xbox ile takas edilir mi?

Değil en son baktığımda ikinci el Series S 4.5k civarındaydı.

İşte ben üstüne para vermek istemediğim için eş değer bir şey baktım. PS4'ü de eski bilgisayarımla takas edip almıştım. One X düşünüyorum ama Series S de içimde kaldı.

Mat kasa ile ancak One X takas edebilirsiniz hocam, Series S istiyorsanız üstüne para vermeniz gerek.

İşte ben üstüne para vermek istemediğim için eş değer bir şey baktım. PS4'ü de eski bilgisayarımla takas edip almıştım. One X düşünüyorum ama Series S de içimde kaldı.

Siz bilirsiniz Series S 2 yıllık konsol yanlış hatırlamıyorsam ben olsam para koyar Series S alırdım One X te alınabilir memnun eder mi bilemem

Siz bilirsiniz Series S 2 yıllık konsol yanlış hatırlamıyorsam ben olsam para koyar Series S alırdım One X te alınabilir memnun eder mi bilemem
Elimde oyun olarak sadece uncharted 4 ve kayıp miras var. Sanırım onlarla da eşdeğer olmaz herhalde.

PS4 base kasa var 2 kol + 15'e yakın oyun var dijital 3 tane kutulu var. One X takasında ek bir ücret ödenirmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…