3 393654 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 7.084 Makaleler 1 Çözümler 37 17 Şubat 2022 #21 One X veya Series S ile takas edilebilir. One S ve altı ise hiç yanaşmayın.
Ainnt Megapat Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 882 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2022 #22 393654 dedi: One X veya Series S ile takas edilebilir. One S ve altı ise hiç yanaşmayın. Genişletmek için tıkla... Aklımda One X var. Series S için cebimden para çıkması lazım. Onu da yapamam.
393654 dedi: One X veya Series S ile takas edilebilir. One S ve altı ise hiç yanaşmayın. Genişletmek için tıkla... Aklımda One X var. Series S için cebimden para çıkması lazım. Onu da yapamam.
3 393654 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 7.084 Makaleler 1 Çözümler 37 17 Şubat 2022 #23 Ainnt dedi: Aklımda One X var. Series S için cebimden para çıkması lazım. Onu da yapamam. Genişletmek için tıkla... One X bana göre daha iyi ama eski nesil, birkaç yıla desteği kesilebilir. Eğer sizin için bu sıkıntı değilse takas yapabilirsiniz.
Ainnt dedi: Aklımda One X var. Series S için cebimden para çıkması lazım. Onu da yapamam. Genişletmek için tıkla... One X bana göre daha iyi ama eski nesil, birkaç yıla desteği kesilebilir. Eğer sizin için bu sıkıntı değilse takas yapabilirsiniz.
FexLevia Megapat Katılım 27 Şubat 2016 Mesajlar 473 Çözümler 1 17 Şubat 2022 #24 Ainnt dedi: Aklımda One X var. Series S için cebimden para çıkması lazım. Onu da yapamam. Genişletmek için tıkla... Bende One X düşünüyorum Series S bütçeyi haliyle aşıyor One X 2 sene sonra ne olacağı belli değil ama PS4'den cok daha güclü bir cihaz.
Ainnt dedi: Aklımda One X var. Series S için cebimden para çıkması lazım. Onu da yapamam. Genişletmek için tıkla... Bende One X düşünüyorum Series S bütçeyi haliyle aşıyor One X 2 sene sonra ne olacağı belli değil ama PS4'den cok daha güclü bir cihaz.