MrEmiR Kilopat Katılım 28 Ocak 2014 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2016 #1 Başlık açık ve net. Bir fikrim var. Sadece mümkün olup olmadığını sormak istedim. İyi günler. Güncel
gokaykrtls Kilopat Katılım 2 Şubat 2015 Mesajlar 434 Makaleler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2016 #2 İşletim sistemini mi?
MrEmiR Kilopat Katılım 28 Ocak 2014 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2016 #3 gokaykrtls dedi: İşletim sistemini mi? Genişletmek için tıkla... evet.
musabgrnykbn Hectopat Katılım 29 Mart 2016 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2016 #4 Mümkün olsaydı kimse konsol almazdı ki. O konsolların içindeki bileşenler sadece konsollara özel bileşenler. Olmaz sanırım.
Mümkün olsaydı kimse konsol almazdı ki. O konsolların içindeki bileşenler sadece konsollara özel bileşenler. Olmaz sanırım.
MrEmiR Kilopat Katılım 28 Ocak 2014 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2016 #5 musabgrnykbn dedi: Mümkün olsaydı kimse konsol almazdı ki. O konsolların içindeki bileşenler sadece konsollara özel bileşenler. Olmaz sanırım. Genişletmek için tıkla... yok onu demedim galiba yanlış anladınız
musabgrnykbn dedi: Mümkün olsaydı kimse konsol almazdı ki. O konsolların içindeki bileşenler sadece konsollara özel bileşenler. Olmaz sanırım. Genişletmek için tıkla... yok onu demedim galiba yanlış anladınız
musabgrnykbn Hectopat Katılım 29 Mart 2016 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2016 #6 Pardon siz indirmekten bahsetmişsiniz. Windows gibi değil bu, ISO dosyalarını Microsoft kendi sitesinde paylaşıyor. Sony bunun gereksiz olduğunu düşünüp paylaşmamıştır.
Pardon siz indirmekten bahsetmişsiniz. Windows gibi değil bu, ISO dosyalarını Microsoft kendi sitesinde paylaşıyor. Sony bunun gereksiz olduğunu düşünüp paylaşmamıştır.
J jcTGU Hectopat Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2016 #7 PS4 Bu sayfadan indirebilirsin.