PS4 yüksek fan sesi

Xway

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi birkaç ay önce başladı sorun tabii sorun vardı ama bu kadar değildi. Herhangi bir oyuna girdiğim an manyak bir fan sesi oluşuyor ve oyundan çok fanın sesi geliyor. (garantisi bitik 5 yıllık)

Kasa Slim mi? Fat mi? Ayrıca her oyunda oluyor mu? Yoksa sadece belli başlı oyunlarda mi ses geliyor? Bunları söyleyin size daha iyi yardım edeyim.

Hocam makinenin içinin temizlenmesi, termal macun değişimi ve fanın yağlanması gerekiyor.

Kasa Slim mi? Fat mi? Ayrıca her oyunda oluyor mu? Yoksa sadece belli başlı oyunlarda mi ses geliyor? Bunları söyleyin size daha iyi yardım edeyim.
Slim değil ilk versiyonundan. Mat kasa sivri kenar. Evet her oyunda oluyor.
PS4 fan toz temizliği ve macun yenilemesi yapman gerekli internette araştırarak gerekli bilgileri bulabilirsin.
Kendim yapabilir miyim?

Ben aldığımda(2. el) fazla ses çıkmıyordu, yıllar geçti artık temizlik yaptığım halde sesler çok fazla. Benim tahminim PS4'ün ömrünü tamamladı. Ama temizlik yapılmadıysa yapmanı öneririm.

Slim değil ilk versiyonundan. Mat kasa sivri kenar. Evet her oyunda oluyor.

Kendim yapabilir miyim?

O kasalar iyice eskidi sorununuz normal 2013 model o kasalar. Cihazi kendiniz söküp fanini temizleyebilirsiniz ayrıca termal macunu yenileyin PS4 sistemi tıpkı PC sistemi gibidir iksinede benzer işlemler uygulanır. Kolay gelsin.
Hocam termal macunu yenilediniz mi? Yoksa sadece temizlik mi yaptınız?

Teşekkürler. Son olarak bunları yapmam kalıcı bir çözüm sağlarmı yoksa fan sesi hala olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…