Satılık PS4

Xectuonel

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar Ps4 ümü satmak istiyorum. Sıfır fiyatı 1300-1500 arası. Ben size 1200 TL ye bırakacağım. Garantisi hala devam etmekte.Yanında GTA 5 vereceğim 80 TL de Onun için istiyorum. Kutulu dur Daha sonra fotoğraf ekleyeceğim.Takas yoktur.Teklif de en fazla 1100 e düşebilirim. İyi günler İstanbul Avrupa yakası içi elden teslim yapabilirim. Şehir dışına gönederim yoktur.
Birde Zotac GTX670 AMP 2GB 256 Bit ekran kartımı da satıyorum herhangi bi sorunu yok GTX 970 e geçmeyi planladığım için satıyorum.Vatan Da 900 TL olan ekran kartımı 600 TL den satacağım İyi günler.
www.vatanbilgisayar.com: Zotac Gtx670 Amp Gddr5 2Gb 256Bit Nvidia Geforce Dx11 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar buda 900 TL sıfırı

Arkadaşlar Ps4 sony garantilidir. Ekran kartımda da hiç bi sorun yok GTX970 e geçmek istediğim için satıyorum

Arkadaşlar ilan güncel PS4+GTA V+DS4

Arkadaşlar kusura bakmayın. Yoğunluktan mesaj atıp resim yükleyemedim en kısa zamanda yapacağım PS4 + DS4+GTA V 1200 TL

Arkadaşlar akşam dönüş yapacağım size kardeşimle ortak olduğumuz için ona da sormam gerek şu an okuldayım akşam mesaj atarım tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…