kerobey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3.710 Makaleler 4 Çözümler 9 8 Temmuz 2020 #1 PS4'den Technopat'a girilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2020
Çözüm rootz 8 Temmuz 2020 PS Hakkında tam bilgi sahibi değilim ama içerisinde bir tarayıcı bulunuyorsa neden girilmesin. Özel olarak bir uygulama soruyorsanız hayır sosyal forumuna özel bir uygulama yok PS store'da.
PS Hakkında tam bilgi sahibi değilim ama içerisinde bir tarayıcı bulunuyorsa neden girilmesin. Özel olarak bir uygulama soruyorsanız hayır sosyal forumuna özel bir uygulama yok PS store'da.
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 8 Temmuz 2020 #2 Varsa tarayıcıdan deneyin. Artı 0 Eksi
rootz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2018 Mesajlar 2.056 Makaleler 4 Çözümler 10 Yer Hatay/İskenderun 8 Temmuz 2020 #3 PS Hakkında tam bilgi sahibi değilim ama içerisinde bir tarayıcı bulunuyorsa neden girilmesin. Özel olarak bir uygulama soruyorsanız hayır sosyal forumuna özel bir uygulama yok PS store'da. Artı 0 Eksi Çözüm
PS Hakkında tam bilgi sahibi değilim ama içerisinde bir tarayıcı bulunuyorsa neden girilmesin. Özel olarak bir uygulama soruyorsanız hayır sosyal forumuna özel bir uygulama yok PS store'da.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 8 Temmuz 2020 #4 PS4 tarayıcısı kadar işe yaramaz bir şey yok denemedim bile denerken sinir olup kapatırsınız büyük ihtimalle. Artı 0 Eksi
PS4 tarayıcısı kadar işe yaramaz bir şey yok denemedim bile denerken sinir olup kapatırsınız büyük ihtimalle.
KS KS kerobey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3.710 Makaleler 4 Çözümler 9 8 Temmuz 2020 #5 Sylveon dedi: PS4 tarayıcısı kadar işe yaramaz bir şey yok denemedim bile denerken sinir olup kapatırsınız büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Yazı çok zor yazılıyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Sylveon dedi: PS4 tarayıcısı kadar işe yaramaz bir şey yok denemedim bile denerken sinir olup kapatırsınız büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Yazı çok zor yazılıyor diye biliyorum.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 8 Temmuz 2020 #6 Yazıyı geçtim yüklenmesi, kontrolü olsun sinir ediyor isterseniz deneyin bir şey kaybetmezsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS kerobey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3.710 Makaleler 4 Çözümler 9 8 Temmuz 2020 #7 Sylveon dedi: Yazıyı geçtim yüklenmesi, kontrolü olsun sinir ediyor isterseniz deneyin bir şey kaybetmezsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki,teşekkür ederim. Girdim. Son düzenleme: 10 Temmuz 2020 Artı 0 Eksi
Sylveon dedi: Yazıyı geçtim yüklenmesi, kontrolü olsun sinir ediyor isterseniz deneyin bir şey kaybetmezsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki,teşekkür ederim. Girdim.