PS4'e bakım yapılmalı mı?

peacemaker48

Hectopat
Arkadaşımdan PS4 satın aldım, doğru dürüst kullanmadığını ve 1 yıldır düğmesine basmadığını söyledi, dün çalışıtırıp baktım ve satın aldım, uzun süre kullanılmadığı için de bu hale gelmiş. Sormak istediğim bunu silip temizleyip kullanmam sorun olur mu yoksa bir uzmana götürüp baktırmam gerekiyor mu?

Dosya Ekleri

• Başlıksız.jpg
    209,1 KB · Görüntüleme: 84
Hocam çalışıyorsa ve aldıysanız biraz kirli bir bakıma götürün.

Eğer biraz bilginiz var ise içini açıp temizlemenizi öneririm. Dışı bu kadar tozlandıysa içi berbat haldedir tahminimce. Eğer arızalanır diye korkarsanız bilen birisine yaptırmanız en mantıklısı olacaktır.

İftira gibi olmasın elden çıkarmak için öyle diyenler çok oluyor PS4 bakan bir bilgisayarcıya gösterin en azından garanti olsun.

Dış olarak bakarsan bile içinde toz yuvası olduğunu görürsün.

Geçende 8 senelik bir PS4 temizledim dışı tertemizdi içi sahra çölüydü bu cihazı temizlemeye kalksak Türkiye'de yeni iklim bölgesi oluşur hocam.

İftira gibi olmasın elden çıkarmak için öyle diyenler çok oluyor PS4 bakan bir bilgisayarcıya gösterin en azından garanti olsun.

Arkadaş zaten sorun yok biliyorum kendisini (PC-PS)oyunla falan pek işi olmayan biri

Arkadaş zaten sorun yok biliyorum kendisini (PC-PS)oyunla falan pek işi olmayan biri

Toz olduğunu varsayarsak PS4 birden durma gibi sorunlar yaşayabilir. Dışını temizleyin, bilgisayarcıya ya da evde öğrenerek açın içine bakın. Fazla toz varsa müdahale edilmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…