SirDeacon Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 833 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #1 Hediye PS4 gelecek ben de FIFA 25 oynamak istiyorum. 24 oynarım da gelecek aylarda 25'in çıkacağını biliyorum ne diyorsunuz?
Hediye PS4 gelecek ben de FIFA 25 oynamak istiyorum. 24 oynarım da gelecek aylarda 25'in çıkacağını biliyorum ne diyorsunuz?
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.604 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #2 PS3'e FIFA 19 bile geldi zamanında. Gelir yani. Ama grafiksel iyileşme falan beklemeyin maksat kadroları güncellemek sadece eski nesil konsollar için.
PS3'e FIFA 19 bile geldi zamanında. Gelir yani. Ama grafiksel iyileşme falan beklemeyin maksat kadroları güncellemek sadece eski nesil konsollar için.
SirDeacon Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 833 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #3 KİNGSEMİH dedi: PS3'e FIFA 19 bile geldi zamanında. Gelir yani. Ama grafiksel iyileşme falan beklemeyin maksat kadroları güncellemek sadece eski nesil konsollar için. Genişletmek için tıkla... Normal grafik olsun yeter. Ben arkadaşlarla oynamak için alacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2024
KİNGSEMİH dedi: PS3'e FIFA 19 bile geldi zamanında. Gelir yani. Ama grafiksel iyileşme falan beklemeyin maksat kadroları güncellemek sadece eski nesil konsollar için. Genişletmek için tıkla... Normal grafik olsun yeter. Ben arkadaşlarla oynamak için alacağım.
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 7 Temmuz 2024 #4 SirDeacon dedi: Normal grafik olsun yeter. Ben arkadaşlarla oynamak için alacağım. Genişletmek için tıkla... Gelecek.
SirDeacon dedi: Normal grafik olsun yeter. Ben arkadaşlarla oynamak için alacağım. Genişletmek için tıkla... Gelecek.
SirDeacon Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 833 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #5 Keremmss dedi: Gelecek. Genişletmek için tıkla... SirDeacon dedi: Normal grafik olsun yeter. Ben arkadaşlarla oynamak için alacağım. Genişletmek için tıkla... sizce fc25 kaç ay sonra çıkar ?
Keremmss dedi: Gelecek. Genişletmek için tıkla... SirDeacon dedi: Normal grafik olsun yeter. Ben arkadaşlarla oynamak için alacağım. Genişletmek için tıkla... sizce fc25 kaç ay sonra çıkar ?
uygr12 Decipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 1.685 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #6 SirDeacon dedi: Hediye PS4 gelecek ben de FIFA 25 oynamak istiyorum. 24 oynarım da gelecek aylarda 25'in çıkacağını biliyorum ne diyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Çıkacak
SirDeacon dedi: Hediye PS4 gelecek ben de FIFA 25 oynamak istiyorum. 24 oynarım da gelecek aylarda 25'in çıkacağını biliyorum ne diyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Çıkacak
gtapinktony Centipat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 621 Çözümler 4 7 Temmuz 2024 #7 SirDeacon dedi: sizce fc25 kaç ay sonra çıkar ? Genişletmek için tıkla... 2024'ün sonlarına doğru çıkar herhalde. Eylül gibi.
SirDeacon dedi: sizce fc25 kaç ay sonra çıkar ? Genişletmek için tıkla... 2024'ün sonlarına doğru çıkar herhalde. Eylül gibi.
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 7 Temmuz 2024 #8 SirDeacon dedi: sizce fc25 kaç ay sonra çıkar ? Genişletmek için tıkla... 27 Eylülde çıkacak. Sızıntılar vardı.
SirDeacon dedi: sizce fc25 kaç ay sonra çıkar ? Genişletmek için tıkla... 27 Eylülde çıkacak. Sızıntılar vardı.