Elamigos312 Femtopat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #1 Arkadaşım da PS4var monitöre bir şekilde bağladı ama monitörde hoparlör yok. Ben USB girişli hoparlör alıp PS4'e taksam ses alır mıyım?
Arkadaşım da PS4var monitöre bir şekilde bağladı ama monitörde hoparlör yok. Ben USB girişli hoparlör alıp PS4'e taksam ses alır mıyım?
wWalsh Centipat Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 484 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri Playstation 5 Cinsiyet Diğer 14 Kasım 2024 #2 Elamigos312 dedi: Arkadaşım da PS4var monitöre bir şekilde bağladı ama monitörde hoparlör yok. Ben USB girişli hoparlör alıp PS4'e taksam ses alır mıyım? Genişletmek için tıkla... Alman gerekiyor ayarlardan ses ayarını yaparsan olur tahminimce.
Elamigos312 dedi: Arkadaşım da PS4var monitöre bir şekilde bağladı ama monitörde hoparlör yok. Ben USB girişli hoparlör alıp PS4'e taksam ses alır mıyım? Genişletmek için tıkla... Alman gerekiyor ayarlardan ses ayarını yaparsan olur tahminimce.