PS4'e internetten %100 oyun kayıt dosyası yüklemek mümkün müdür?

Zeropatch

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar. PS4 için örneğin Just Cause 3 gibi oyunlara bitirilmiş oyun kayıt dosyası yani %100 save dosyasını internet üzerinden yükleyip cihaza kopyalamak mümkün müdür? Mümkünse başarılı bir şekilde uygulayabilir miyiz oyunlara ?

Son düzenleme:
Bilgisayarın varsa oynadığın oyunun save dosyasını bilgisayara indirip usb belleğe aktardıktan sonra PlayStation’a tak

Artı -1 Eksi
Bilgisayarın varsa oynadığın oyunun save dosyasını bilgisayara indirip usb belleğe aktardıktan sonra PlayStation’a tak
Hocam iyi güzel diyosun eyvallah da o kadar kolay olsaydı nette de buna benzer sonuç bulabilirdim diye düşünüyorum.

Ee hocam devamı PlayStation sistemine nasıl atacak Save dosyasını.
Cevap veremediğim için üzgünüm,Playstationa taktıktan sonra usb belleğin içine tıkladıktan sonra dosyaları kopyala yapacaksın PS3de böyle oluyor buda olmazsa ayarlar>uygulama kayıtlı verilerin yönetimi>çevrimiçi depolama alanındaki kayıtlı veriler>sistem depolama alanına indir diyerek eski save dosyana ulaşabilirsin buda olmazsa yapabilecek şeyim yok iyi günler

Artı -1 Eksi
Hocam iyi güzel diyosun eyvallah da o kadar kolay olsaydı nette de buna benzer sonuç bulabilirdim diye düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bu video ile halledebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…