PS4'e Klavye ve mouse bağlanır mı?

PS3 için Max Shooter ile bunu yapabilmekteydin. PS4 için de ilerleyen zamanlarda bir aparat çıkacağını düşünmekteyim.

max_shooter_ps3.jpg

Nedir sizi mouse ile oynamaya sevkeden bu durum? Eğer FPS oyunlarından bahsediyorsan gamepad ile çok rahat oynanabilmekte. Bu zihniyet ile konsolda anca PES oynar bizim insanlar.

Arkadaşım FPS oyunu PC'de oynanır kanımca. Yani bu senelerden beridir böyle. Mesela ben FPS'yi mouse ve klavyesiz yapamam. Zira gamepad ile daha yavaş sürüyor oyun. Mesela BF3'e hem PS3'te hem de PC'de oynadım ama en çok PC'de zevk aldım. Zevkler ve renkler tartışılmaz bence.

Arkadaşım FPS oyunu PC'de oynanır kanımca. Yani bu senelerden beridir böyle. Mesela ben FPS'yi mouse ve klavyesiz yapamam. Zira gamepad ile daha yavaş sürüyor oyun. Mesela BF3'e hem PS3'te hem de PC'de oynadım ama en çok PC'de zevk aldım. Zevkler ve renkler tartışılmaz bence.
Ben zaten PC'de oynarım.
Konsol alıp mouse takmanın ne manası var gamepadle de rahat oynanabilinir.COD:MW3 BF3 Single Player 5-6 saatte bitirmiştim ben.(Becerikli bir oyuncu değilim.)

Mesela ben 64 saat harcamışım BF3'e multiplayer modunda Playtstation'da. Kaç saat haz aldım? Belki 10 saat en fazla. Yani konsol için mouse keyboard sormak bence saçma.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı