Nickq Decapat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 296 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 13:53 #1 Merhaba. PS4 kolumu geçenlerde Bluetooth ile PC'ye bağladım. Şimdiyse PS4'e bağlamak istediğimde PS4 kolu görmüyor‚ ne yapmam lazım?
Merhaba. PS4 kolumu geçenlerde Bluetooth ile PC'ye bağladım. Şimdiyse PS4'e bağlamak istediğimde PS4 kolu görmüyor‚ ne yapmam lazım?
Çözüm Nickq Cuma 09:04 Squu dedi: Kablo ile bağla kola güç ver. Sonrasinda eşlenecek. Genişletmek için tıkla... LeFeyn dedi: Başka cihaza kablosuz bağladıktan sonra tekrar PS4'e bağlamak için tek seferlik kablo kullanmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Cihazı unutup yeniden bağladıktan sonra bağlanabildim teşekkürler.
Squu dedi: Kablo ile bağla kola güç ver. Sonrasinda eşlenecek. Genişletmek için tıkla... LeFeyn dedi: Başka cihaza kablosuz bağladıktan sonra tekrar PS4'e bağlamak için tek seferlik kablo kullanmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Cihazı unutup yeniden bağladıktan sonra bağlanabildim teşekkürler.
Squu Hectopat Katılım 16 Mart 2022 Mesajlar 912 Perşembe 14:03 #2 Nickq dedi: Merhaba. PS4 kolumu geçenlerde Bluetooth ile PC'ye bağladım. Şimdiyse PS4'e bağlamak istediğimde PS4 kolu görmüyor‚ ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Kablo ile bağla kola güç ver. Sonrasinda eşlenecek. Artı 1 Eksi
Nickq dedi: Merhaba. PS4 kolumu geçenlerde Bluetooth ile PC'ye bağladım. Şimdiyse PS4'e bağlamak istediğimde PS4 kolu görmüyor‚ ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Kablo ile bağla kola güç ver. Sonrasinda eşlenecek.
LeFeyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 3.353 Çözümler 19 Perşembe 14:13 #3 Başka cihaza kablosuz bağladıktan sonra tekrar PS4'e bağlamak için tek seferlik kablo kullanmanız gerekiyor. Artı 0 Eksi
Başka cihaza kablosuz bağladıktan sonra tekrar PS4'e bağlamak için tek seferlik kablo kullanmanız gerekiyor.
KS KS Nickq Decapat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 296 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 09:04 #4 Squu dedi: Kablo ile bağla kola güç ver. Sonrasinda eşlenecek. Genişletmek için tıkla... LeFeyn dedi: Başka cihaza kablosuz bağladıktan sonra tekrar PS4'e bağlamak için tek seferlik kablo kullanmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Cihazı unutup yeniden bağladıktan sonra bağlanabildim teşekkürler. Artı 0 Eksi Çözüm
Squu dedi: Kablo ile bağla kola güç ver. Sonrasinda eşlenecek. Genişletmek için tıkla... LeFeyn dedi: Başka cihaza kablosuz bağladıktan sonra tekrar PS4'e bağlamak için tek seferlik kablo kullanmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Cihazı unutup yeniden bağladıktan sonra bağlanabildim teşekkürler.