PS4'e Minecraft sunucusu nasıl eklenir?

kawaiicholatee

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: İntel Core i5 1155G7
Ekran Kartı: İntel İris Xe Graphics
Ram: 8 GB 3733 MHz
PS4 kullanıyorum. Minecraft'ta oyuna sunucu nasıl ekleyebilirim?

Not: PS orijinal.

Konsol tarafında sunucu eklenmiyor ve sadece konsol destekleyen sunucularda oynayabiliyor diye biliyorum.

Ve PS4'ün çakması yok eski Nintendo oyunları açanları çakmadan sayiyorsanız o başka.

Bedrock to gether diye bir mobil uygulama var. PS ile aynı. İnternet üzerinden açabiliyorsun ama Realms Plus sahibi olman gerek.

Adım 1: DNS Geçici Çözümünü Kullanın
PS4, özellik dışı sunucuların eklenmesini doğal olarak desteklemediğinden, DNS ayarlarını yapılandırmanız gerekecektir.
PS4'ünüzün Ayarlar > Ağ > İnternet Bağlantısını Ayarla bölümüne gidin .
Ağınızı seçin ve “ Özel ” seçeneğini belirleyin.
DNS'i BedrockConnect gibi bir sunucu yönlendirme aracına ayarlayın (güncel IP'ler için web sitelerini kontrol edin).
Adım 2: Sunucu Listesine Erişim
DNS'yi ayarladıktan sonra Minecraft'ı başlatın ve "Sunucular" sekmesine gidin. Yönlendirme aracı tarafından sağlanan, öne çıkarılmayan sunucuların bir listesini göreceksiniz.
Adım 3: Sunucuya Katılın
Katılmak istediğiniz sunucuyu seçin ve “Katıl”a tıklayın.
Minecraft PS4'e Neden Sunucu Ekleyemiyorum?
Sunucu eklemenin zor olmasının birkaç nedeni vardır:
Platform KısıtlamalarıPS4, güvenlik ve performans nedenleriyle oyuncuları öne çıkan sunucularla sınırlar. Öne çıkmayan sunucular için geçici çözümler gerekir.
Güncel Olmayan Oyun SürümüSunucularla uyumluluk için Minecraft'ın en son sürümünü çalıştırdığınızdan emin olun.
DNS Yapılandırma SorunlarıYanlış DNS yapılandırması, öne çıkarılmayan sunucu listesini görmenizi engelleyebilir. IP'yi ve ayarları iki kez

Bedrock to gether diye bir mobil uygulama var. PS ile aynı. İnternet üzerinden açabiliyorsun ama realms Plus sahibi olman gerek.

Ben uygulmayı denedim istediğim servera girdim ama internette kesinti olmaması lazım ve uygulama sen oynarken hep açık olması lazım yoksa seni atıyor diğer çözümüde bugün deneyeceğim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı