PS4'e Papara Black Card ekleyemiyorum

Sarp Ucer

Hectopat
Daha fazla  
Sorunum yukarıdaki gibi bu arada Papara mastercard.

Papara çoğu yere eklenemiyor. Yemek Sepeti cüzdanıma para yüklemek istediğimde Papara'yı kabul etmiyor ama sipariş verirken kabul ediyor. Ön ödemeli kart olduğu için olabilir.

Kartı etkinleştirdiğinden emin misin dostum? Paparaya girip kartına tıklayıp aktivite etmek için kartın numarasını falan çekip onaylıcaktır eğer yine olmuyosa 15 günlük ban yemişsindir ps4 den kart ne ekleyebiliyosun nede oyun alabiliyosun eğer 15 gün beklemek istemiyosan yeni bi hesap açıp ordanda ekleyebilirsin illaki olucaktır olmazsa papara müşteri hizmetlerini ara onlar yardımcı olucaktır veya ps4 ün müşteri hizmetlerini ara kartın eklenmiyorsa türkçe karakter kullanma mesala örnek: Fatih Mah 1864 sk no 16 ip ve ilçeyide bulunduğun konum olarak yaz bazıları ü ç koyup olmuyor diyor ps4 kart ekleme sıkıntısını herkes yaşıyor neredeyse ama paparayla çok az kişininkini hata veriyor dediklerimi uygula belki sonuca varırsın dostum.

Arkadaş çoktan halletmiştir bence hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…