Çözüldü PS4'te 2 tane HDD kullanılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

eneserg0314

Decapat
Daha fazla  
PS4 Slim 512 GB kullanıyorum.
Depolama yetersiz geliyor. İçindeki HDD'yi 2 TB Seagate Skyhawk 2.5 HDD ile değiştirmeyi planlıyorum. Sorum şu:
Acaba ikinci bir HDD olarak; Seagate Skyhawk 3.5 HDD 4TB HDD'yi HDD kutusu ile harici bir şekilde kullansam sorun olur mu veya sorun olmasa da verim alabilir miyim?

Tabii ki Sony'nin harici taşınabilir disk desteğinden haberim var ancak HDD kutusu ile arasında bir fark olur mu acaba diye merak ettim ve verim konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum.

Şimdiden desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
SATA USB'den daha hızlı çalışır da, tek SATA portunda 2 tane diski destekler mi bilmiyorum.

Yani USB 4 TB destekliyor mu diye baksam uyum sağlar mı demek istedim. Ayrıca verim açısından iyi olur mu? Çünkü SSD'ler ateş pahası. Bir tavsiyen var mı yoksa bu şekilde kullansam hız vs. yavaş olur mu?

HDD diskler SSD disklere göre epey yavaş kalıyor fakat kullanacağınız disk çift başlıklı ve(ya) okuma hızı çok yüksekse sadece USB'nin aktarım hızı sizin için sorun olacaktır. Ancak bu durumda da çok fazla yavaşlama olacağını sanmıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı