m1kadoks Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 544 Çözümler 1 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Nisan 2023 #1 PS4 de kullandığım Epic hesabını değiştirmek istiyorum fakat hesabın şifresini vs unuttum. PS4 hesabımla bağlantısını kesmenin başka yolu var mıdır?
PS4 de kullandığım Epic hesabını değiştirmek istiyorum fakat hesabın şifresini vs unuttum. PS4 hesabımla bağlantısını kesmenin başka yolu var mıdır?
AnilBademci Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 142 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #2 m1kadoks dedi: PS4 de kullandığım Epic hesabını değiştirmek istiyorum fakat hesabın şifresini vs unuttum. PS4 hesabımla bağlantısını kesmenin başka yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Vallahi ben zamaninda buna benzer bir şey yapmistim diye hatirliyorum Epic'in destek ekibine yazmistim sanki onlara sormani oneririm.
m1kadoks dedi: PS4 de kullandığım Epic hesabını değiştirmek istiyorum fakat hesabın şifresini vs unuttum. PS4 hesabımla bağlantısını kesmenin başka yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Vallahi ben zamaninda buna benzer bir şey yapmistim diye hatirliyorum Epic'in destek ekibine yazmistim sanki onlara sormani oneririm.