G Gökhan Kale Hectopat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 532 Çözümler 1 14 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar PS4 Pro cihazım var. Bugün BF5 aldım, oyun sürekli başa sarıyor. 3 4 defa oynadım, sürekli aynı yere geliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mayıs 2021
Arkadaşlar PS4 Pro cihazım var. Bugün BF5 aldım, oyun sürekli başa sarıyor. 3 4 defa oynadım, sürekli aynı yere geliyorum.
Batuhan buba Picopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 283 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #2 Nasıl yani oyunları kaydetmen lazım. Benim de PS4 var ben oyunlarımı kaydediyorum.
G Gökhan Kale Hectopat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 532 Çözümler 1 14 Mayıs 2021 #3 Batuhan buba dedi: Nasıl yani oyunları kaydetmen lazım. Benim de PS4 var ben oyunlarımı kaydediyorum. Genişletmek için tıkla... Oyunu oynuyorum ilk başta uçak bölümündeyim orası bitiyor tekrar ayni başladığım yere dönüyorum. Batuhan buba dedi: Nasıl yani oyunları kaydetmen lazım. Benim de PS4 var ben oyunlarımı kaydediyorum. Genişletmek için tıkla... Oyunu oynarken basa dönüyor kaydetmeyke alakası yok. Son düzenleme: 14 Mayıs 2021
Batuhan buba dedi: Nasıl yani oyunları kaydetmen lazım. Benim de PS4 var ben oyunlarımı kaydediyorum. Genişletmek için tıkla... Oyunu oynuyorum ilk başta uçak bölümündeyim orası bitiyor tekrar ayni başladığım yere dönüyorum. Batuhan buba dedi: Nasıl yani oyunları kaydetmen lazım. Benim de PS4 var ben oyunlarımı kaydediyorum. Genişletmek için tıkla... Oyunu oynarken basa dönüyor kaydetmeyke alakası yok.