PS4'te FIFA 23 bulmak

Merhaba arkadaşlar az önce FIFA 23'ü PS4'te buldum. Yaptığım şey ise FIFA 24'e girip birazcık aşağı inip orada buna benzer oyunlarda FIFA 23'ü gördüm fakat alınır mı? Tuzak olabilir mi sizce veya virüslü olabilir mi?
Nasıl buldunuz? Oyun heryerde satıştan kaldırıldı. PS4 gibi konsollarda virüs bulaşmaz hayır

Merhaba arkadaşlar az önce FIFA 23'ü PS4'te buldum. Yaptığım şey ise FIFA 24'e girip birazcık aşağı inip orada buna benzer oyunlarda FIFA 23'ü gördüm fakat alınır mı? Tuzak olabilir mi sizce veya virüslü olabilir mi?

EA Play üzerinden bunu arayıp bulamamıştım. Olur ise size borçlanacağım çok teşekkür ederim şimdiden.

Nasıl buldunuz? Oyun her yerde satıştan kaldırıldı. PS4 gibi konsollarda virüs bulaşmaz hayır

Hocam FIFA 24e girmiştim sonra orada satın al falan var ya aşağı indim ondan sonra önerilen oyunlar vardı orada FIFA 23 vardı aldım bende oynuyorum bir sorun yok.

EA Play üzerinden bunu arayıp bulamamıştım. Olur ise size borçlanacağım çok teşekkür ederim şimdiden.

Bende oldu sizde de olacaktır diye düşünüyorum.

Hocam FIFA 24e girmiştim sonra orada satın al falan var ya aşağı indim ondan sonra önerilen oyunlar vardı orada FIFA 23 vardı aldım bende oynuyorum bir sorun yok.

Bende oldu sizde de olacaktır diye düşünüyorum.
Hocam sanırım okuma şeklinizi değiştirmelisiniz. :D PS4'de FIFA 23 olması garipsenecek bir olay değil ki?
@SütaşAyran @444824 Ben söylemesem vallahi kimse söylemeyecekti. 😂

Hocam sanırım okuma şeklinizi değiştirmelisiniz. :D PS4'te FIFA 23 olması garipsenecek bir olay değil ki?
@SütaşAyran @444824 Ben söylemesem vallahi kimse söylemeyecekti. 😂

FIFA 23 kaldırıldı ama ondan dolayı bende şaşırdım o yüzden böyle bir konu açtım çünkü bende almayı çok istiyordum

Sizde buldunuz mu?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı