H hr.Z Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 579 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lise öğrencisi 19 Nisan 2023 #1 Sorum başlıktaki gibi, ayarlarda aradım fakat bulamadım. PlayStation'da grafik ayarlama seçeneği mi yok, yoksa ben mi bulamadım?
Sorum başlıktaki gibi, ayarlarda aradım fakat bulamadım. PlayStation'da grafik ayarlama seçeneği mi yok, yoksa ben mi bulamadım?
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.960 Makaleler 5 Çözümler 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #2 Konsollarda grafik seçenekleri yoktur. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS H hr.Z Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 579 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lise öğrencisi 19 Nisan 2023 #3 Damon Salvatore dedi: Konsollarda grafik seçenekleri yoktur. Genişletmek için tıkla... Anladım, ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Damon Salvatore dedi: Konsollarda grafik seçenekleri yoktur. Genişletmek için tıkla... Anladım, ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.