PS4'te FIFA21 vs PES 21

LEONİDAS.313

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. PS4 ile birlikte PES 21'i mi yoksa FIFA21'i mi tercih etmeliyim? Nedenleriyle birlikte yazarsanız mutlu olurum. Fiyat önemli değil.
PES 21 daha canlı gibi geldi. Yani FIFA21 sanki karanlık gibiydi. Onun dışında FIFA'nın Online kısmı daha mutlu ediyor oyuncuları galiba. Ama görüntü ve gerçekçilik PES'ten yana ve FIFA daha zor diye biliyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Selamlar. PS4 ile birlikte PES 21'i mi yoksa FIFA21'i mi tercih etmeliyim? Nedenleriyle birlikte yazarsanız mutlu olurum. Fiyat önemli değil.
PES 21 daha canlı gibi geldi. Yani FIFA21 sanki karanlık gibiydi. Onun dışında FIFA'nın Online kısmı daha mutlu ediyor oyuncuları galiba. Ama görüntü ve gerçekçilik Pes'ten yana ve FIFA daha zor diye biliyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Bana kalırsa PES2021 oyununu almanızı öneririm fiyatlarını çok bilmiyorum ama Steam'de FIFA ile Pes arasında dağ gibi fark vardı gidip PES2021 aldım ve çok mutluyum. Oyundaki görüntü çok canlı ve renkli oyuncular artık daha gerçekçi tepkiler veriyor.

PES 21 daha canlı gibi geldi. Yani FIFA21 sanki karanlık gibiydi. Onun dışında FIFA'nın Online kısmı daha mutlu ediyor oyuncuları galiba. Ama görüntü ve gerçekçilik Pes'ten yana ve FIFA daha zor diye biliyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Eğer daha önce FIFA oynamadıysanız oyun size çok hızlı gelecektir ve gerçeklikten uzak yani bir skill oyunu 120'den fazla çalım var oyunda öyle düşünün. Pes ise işin iyice cıvkını çıkardı. Gerçekçilik diye diye oyunu mahvettiler. Oyun çok yavaş ve paslar attığın yere gitmiyor, az çalım var ve çalımları yapması da zor. Tavsiyem 2.5-3 ay beklemeniz yönünde.(FİFA 22 ve PES 22 çıkacak)

Eğer daha önce FIFA oynamadıysanız oyun size çok hızlı gelecektir ve gerçeklikten uzak yani bir skill oyunu 120'den fazla çalım var oyunda öyle düşünün. Pes ise işin iyice cıvkını çıkardı. Gerçekçilik diye diye oyunu mahvettiler. Oyun çok yavaş ve paslar attığın yere gitmiyor, az çalım var ve çalımları yapması da zor. Tavsiyem 2.5-3 ay beklemeniz yönünde.
Doğru aslında çünkü eylül ayında Pes2022 çıkıcak diye haberler var.

Eğer daha önce FIFA oynamadıysanız oyun size çok hızlı gelecektir ve gerçeklikten uzak yani bir skill oyunu 120'den fazla çalım var oyunda öyle düşünün. Pes ise işin iyice cıvkını çıkardı. Gerçekçilik diye diye oyunu mahvettiler. Oyun çok yavaş ve paslar attığın yere gitmiyor, az çalım var ve çalımları yapması da zor. Tavsiyem 2.5-3 ay beklemeniz yönünde.(FIFA 22 ve PES 22 çıkacak)

Dostum şöyle ki alacagım PS4'ün yanında gelecek ikisinden birisi o yüzden bir seçim yapmam gerekiyor.

Dostum şöyle ki alacagım PS4'ün yanında gelecek ikisinden birisi o yüzden bir seçim yapmam gerekiyor.
Red dead redemption tarzı bi oyun isteyin(Her yıl yenisi çıkmayan bir oyun). Çünkü pesi bilemem ama fifa dediğiniz olay nisan-mayıs gibi büyük bir şekilde enerjisini kaybediyor. Çünkü yeni başlayanlara kıyasla eskiler çok güçlü ve alışmış oluyor oyunun zevkini çıkartamıyorsunuz. Ayrıca fifa 22 çıktıktan sonra fifa 21'i taş çatlasa 100tl'ye satarsınız cd olarak.

Red dead redemption tarzı bi oyun isteyin(Her yıl yenisi çıkmayan bir oyun). Çünkü pesi bilemem ama fifa dediğiniz olay nisan-mayıs gibi büyük bir şekilde enerjisini kaybediyor. Çünkü yeni başlayanlara kıyasla eskiler çok güçlü ve alışmış oluyor oyunun zevkini çıkartamıyorsunuz. Ayrıca fifa 22 çıktıktan sonra fifa 21'i taş çatlasa 100tl'ye satarsınız cd olarak.
İkisini de almayın PES 2022 çıktığında onu alırsınız.
Arkadaş ikisinden birini seçmek zorundaymış.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı