PS4'te GTA 5 kaç GB?

yusufOzy60

Decapat
Merhaba PS4 alacaktım ama 1TB pahalı geldi bende 500GB almaya karar verdim GTA 5 kaç GB?

100 GB bir depolama alanı istiyor 100 PS sistemi kesiyor 300 kalıyor yani en iyisi 1TB. Kendimde 500GB var yetmiyor önerim 1TB alman.

100 GB bir depolama alanı istiyor 100 PS sistemi kesiyor 300 kalıyor yani en iyisi 1TB. Kendimde 500GB var yetmiyor önerim 1TB alman.

Teşekkürler önerin için peki kasma oluyor mu? PS4.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pro alırsan 60 FPS oluyor diye hatırlıyortum(emin değilim) ama normal versiyonunda 30 FPS sana kasma gibi gelebilirm. Ama bir zaman sonra alışırsın. Arayüzde falan da kasma olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pro alırsan 60 FPS oluyor diye hatırlıyortum(emin değilim) ama normal versiyonunda 30 FPS sana kasma gibi gelebilirm. Ama bir zaman sonra alışırsın. Arayüzde falan da kasma olmuyor.

Peki memnun musun PS4 ilk defa konsol alacağım da hiçbir bilgim yok konsol ile ilgili.

Evet Pro alırsan bazı oyunlar 4 K 60 FPS oluyor. Doğru hatırlıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…