PS4'te GTA 5 nasıl oynanır?

Eirene57

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar daha yeni Playstation 4 aldım. İlk konsolum olduğu için GTA5'i analog taşlarla oynamak tuhaf geldi. Zorlanıyorum yön tuşlarıyla oynayabilir miyim? Ayarlarını nasıl yapacam yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynamaya alışsanız iyi olur. Yakında alışırsınız, buda oynayarak olur. Ben DS4 ile fareden iyi aim alıyorum, yıllardır Playstation oyuncusuyum belki o yüzden bilmiyorum. Sonuç olarak, genellikle Stickler kullanılır oyunlarda, o yüzden alışmanız şart.

PS4 ile oyun nasıl oynanıyor. Ben oynamayı bir türlü beceremiyorum. Oynamakta oldukça zorlanıyorum. Ancak oynayabilen insanları tebrik etmek gerekiyor.

PS4 ile oyun nasıl oynanıyor. Ben oynamayı bir türlü beceremiyorum. Oynamakta oldukça zorlanıyorum. Ancak oynayabilen insanları tebrik etmek gerekiyor.
Alışkanlık meselesi sonuçta. Bazıları da klavye-mouse konusunda zorluk yaşıyor. İkisini de kullanmayı bilmek lazım bence. Bazı oyunlarda gamepad daha zevkli oluyor bence.

Alışkanlık meselesi sonuçta. Bazıları da klavye-mouse konusunda zorluk yaşıyor. İkisini de kullanmayı bilmek lazım bence. Bazı oyunlarda gamepad daha zevkli oluyor bence.
Haklısınız. Bu arada hazır GTA V konusundayken; GTA V Online oynuyor musunuz?

Bende bir ara kuzenimle PlayStation kafeye gitmiştim orada oynayamadık resmen 2'miz de çoğunlukla PC kullandığımız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…