PS4'te GTA Online'a girilmiyor

KeremKarakuş

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 3600, GTX 1660 Ti, 16 GB Ram, PRIME B450M-K II, DirectX 12
PS4 kullanıyorum ve GTA Online'a girmek istediğimde bu çıkıyor. PS network hesabımda açık. Store kısmına GTA Online yazıyorum almak için. GTA Online'da çıkmıyor. Sorun nedir?

Dosya Ekleri

• 1736687421530.jpeg
    1736687421530.jpeg
    76,3 KB · Görüntüleme: 40
PS4 kullanıyorum ve GTA Online'a girmek istediğimde bu çıkıyor. PS network hesabımda açık. Store kısmına GTA Online yazıyorum almak için. GTA Online'da çıkmıyor. Sorun nedir?

GTA Online'ı sadece yeni Konsol'larda alabilirsiniz PS5 ve Xbox Series konsollarında yani. Eski konsollarda GTA 5 alabilirsiniz. PS Plus aboneliğiniz yok ise ondan da oynamayabilirsiniz.

Son düzenleme:

GTA Online'ya da herhangi bir oyunun Online tarafını oynamak istiyorsanız PS plusa ihtiyacınız olacaktır bundan dolayı hata veriyor hesabında PS Plus yok.

GTA Online'ya da herhangi bir oyunun Online tarafını oynamak istiyorsanız PS plusa ihtiyacınız olacaktır bundan dolayı hata veriyor hesabında PS Plus yok.
GTA Online'yi sonra ekstradan almak mı zorundayım

Gördüğüm kadarıyla oyunla ve PS Plus olmamasıyla alakası yok. PS Plus'tan dolayı girilmeseydi direkt satın alım sayfasına yönlendirirdi. Ama burada PSN hesabınızın ağ özelliklerine erişilmesine izin verilmiyor diyor, yani ban yemişsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı