umutingoo Femtopat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 14 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #1 Merhabala öncelikle PS4 GTA 5 Story Mod yüklenirken %90'da kalıyor ne yapabilirim?
Çözüm umutingoo 1 Ocak 2025 Yerayay dedi: Güvenli modda rebuild database yap gene dene. Genişletmek için tıkla... Soruyu sorduktan sonra bir de oyunun eskiden kalma verileri sildim oyun açıldı sürdürülebilir olur mu bilmiyorum.
Yerayay dedi: Güvenli modda rebuild database yap gene dene. Genişletmek için tıkla... Soruyu sorduktan sonra bir de oyunun eskiden kalma verileri sildim oyun açıldı sürdürülebilir olur mu bilmiyorum.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.519 Makaleler 11 Çözümler 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #2 Güvenli modda rebuild database yap gene dene. Artı 0 Eksi
KS KS umutingoo Femtopat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 14 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #3 Yerayay dedi: Güvenli modda rebuild database yap gene dene. Genişletmek için tıkla... Soruyu sorduktan sonra bir de oyunun eskiden kalma verileri sildim oyun açıldı sürdürülebilir olur mu bilmiyorum. Artı 0 Eksi Çözüm
Yerayay dedi: Güvenli modda rebuild database yap gene dene. Genişletmek için tıkla... Soruyu sorduktan sonra bir de oyunun eskiden kalma verileri sildim oyun açıldı sürdürülebilir olur mu bilmiyorum.