D Doruk Durmaz Centipat Katılım 11 Eylül 2023 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #1 Selamlar. Bugün PS5 aldım ve PS4'te hesabımdan çıkış yapmak istiyorum, bunu nasıl yaparım? Hesap hesap seçme yerinde gözükmesin istiyorum.
Selamlar. Bugün PS5 aldım ve PS4'te hesabımdan çıkış yapmak istiyorum, bunu nasıl yaparım? Hesap hesap seçme yerinde gözükmesin istiyorum.
B baba77 Hectopat Katılım 29 Nisan 2022 Mesajlar 566 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #2 Telefondaki PS App üzerinden bütün aygıtlardan çıkış yap.
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 16 Ağustos 2024 #3 Doruk Durmaz dedi: Selamlar. Bugün PS5 aldım ve PS4'te hesabımdan çıkış yapmak istiyorum, bunu nasıl yaparım? Hesap hesap seçme yerinde gözükmesin istiyorum. Genişletmek için tıkla... Ayarlar- Oturum Ayarlari- kullanıcı yönetimi- kullanıcı sil. baba77 dedi: Telefondaki PS App üzerinden bütün aygıtlardan çıkış yap. Genişletmek için tıkla... Hesap yine gözükecek PS4’te. Ayarlarda bahsettiğim şekilde silmesi gerek.
Doruk Durmaz dedi: Selamlar. Bugün PS5 aldım ve PS4'te hesabımdan çıkış yapmak istiyorum, bunu nasıl yaparım? Hesap hesap seçme yerinde gözükmesin istiyorum. Genişletmek için tıkla... Ayarlar- Oturum Ayarlari- kullanıcı yönetimi- kullanıcı sil. baba77 dedi: Telefondaki PS App üzerinden bütün aygıtlardan çıkış yap. Genişletmek için tıkla... Hesap yine gözükecek PS4’te. Ayarlarda bahsettiğim şekilde silmesi gerek.
D Doruk Durmaz Centipat Katılım 11 Eylül 2023 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #4 Keremmss dedi: Ayarlar- oturum ayarlari- kullanıcı yönetimi- kullanıcı sil. Hesap yine gözükecek PS4'te. Ayarlarda bahsettiğim şekilde silmesi gerek. Genişletmek için tıkla... Hesabı PS5'te hala kullanabilirim değil mi?
Keremmss dedi: Ayarlar- oturum ayarlari- kullanıcı yönetimi- kullanıcı sil. Hesap yine gözükecek PS4'te. Ayarlarda bahsettiğim şekilde silmesi gerek. Genişletmek için tıkla... Hesabı PS5'te hala kullanabilirim değil mi?
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 16 Ağustos 2024 #5 Doruk Durmaz dedi: Hesabı PS5'te hala kullanabilirim değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet PS4’ten sileceksiniz bu işlem ile. Bilgilerinizi girerek PS5’te oturum açacaksınız. Bu arada cihazı satacaksanız direkt sıfırlamak da bir seçenek.
Doruk Durmaz dedi: Hesabı PS5'te hala kullanabilirim değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet PS4’ten sileceksiniz bu işlem ile. Bilgilerinizi girerek PS5’te oturum açacaksınız. Bu arada cihazı satacaksanız direkt sıfırlamak da bir seçenek.