PS4'te klavye mouse kullanımı yasak mı?

Şuan bütçem yok ben Spider Man ve Ekimde çıkacak Olan Modern Warfare'ı seri oynamak için konu açtım sanırsam dönüştürücü olmadan da oynanmıyor.Ne yapalım kol ile oynamaya alışmak lazım.
Gamepad, mouse ve klavyeye kıyasla oldukça ergonomik ve rahat. Bence alışmaya çalışın. Bir kere alıştınız mı oyunlarda klavye-mouse ikilisini unutacaksınız,aramayacaksınız zaten.

BF1 oynarken bile aramıyorum :D
Aynen ben de öyleyim.🙂 Zaten controller ile oyunlar öyle iyi optimize ediliyor ki FPS bakış açısına sahip oyunlar bir yana klavye mouse ile oynamaya alıştığımız Diablo 3 gibi izometrik bakış açısına sahip oyunlarda bile zorluk çekmiyorsunuz.

Aynen ben de öyleyim.🙂 Zaten controller ile oyunlar öyle iyi optimize ediliyor ki FPS bakış açısına sahip oyunlar bir yana klavye mouse ile oynamaya alıştığımız Diablo 3 gibi izometrik bakış açısına sahip oyunlarda bile zorluk çekmiyorsunuz.
Yok zaten alışığım DualShock ve Xbox koluna fakat Spider Man gibi bir oyunu daha seri oynamak isterdim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı