PS4'te olan GTA 5 için araç hız sınırı kaldırılabilir mi?

arcedius35

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben PS4'ten GTA oynuyorum. 120 mph sınır var ondan başka hıza çıkmıyor. Onu düzeltme şansım var mı? Örneğin 180mph hızla gitme gibi. PS4 ile oynuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilmiyorsam GTA 5'te araçlar 120 Mph'yi geçmiyor oyun motoru buna izin vermiyor diye biliyorum. Map falan yüklenmiyor ondan sebep olsa gerek. Oyunun yaptığı bir şey yani. İllaki çözümü vardır...

PS4 cidlli ama ben PlayStation stordan yükledim

Yanlış bilmiyorsam GTA 5'te araçlar 120 Mph'yi geçmiyor oyun motoru buna izin vermiyor diye biliyorum. Map falan yüklenmiyor ondan sebep olsa gerek. Oyunun yaptığı bir şey yani. İllaki çözümü vardır...

Yanlış bilmiyorsam GTA 5'te araçlar 120 Mph'yi geçmiyor oyun motoru buna izin vermiyor diye biliyorum. Map falan yüklenmiyor ondan sebep olsa gerek. Oyunun yaptığı bir şey yani. İllaki çözümü vardır.. bilgisayardan var ama PS4de varmı bilmiyorum

Bilgisayarda cozomu var ama ps4 varmı bilmiyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı