Arkadaşlar yaklaşık 1 sene önce PS4 Slim almıştım. İlk başta GoW ve GTA 5 gibi oyunlarda yağ gibi oyunları oynadım. Daha sonra arkadaşım internetten aldığı FIFA 18'i bana yolladı ve o oyunu yükledikten sonra PS4'te GTA 5 ve FIFA 18'de drop sorunlarıyla karşılaştım. Sizce bu sorun oyundan mı kaynaklı?
O oynadığın oyunlardaki drop sorunu birazdan vereceğim tavsiyeyle ilgisiz olabilir. Çünkü o oyunlar, drop yiyeceğin oyunlar değil. O oyunlar mutlaka depolama alanındaki bir problemden dolayı drop yiyordur. Fakat, bazı PS4 oyunlarında, PS4 artık miadını doldurmuş bir makine olduğu için de drop yiyebilirsin. Bence PS4'ü elinden çıkartmaya bak. PS5 al. Bütçe yoksa, ekran kartı al.
O oynadığın oyunlardaki drop sorunu birazdan vereceğim tavsiyeyle ilgisiz olabilir. Çünkü o oyunlar, drop yiyeceğin oyunlar değil. Fakat, bazı PS4 oyunlarında, PS4 artık miadını doldurmuş bir makine olduğu için de drop yiyebilirsin. Bence PS4'ü elinden çıkartmaya bak. PS5 al. Bütçe yoksa, ekran kartı al.
Tamam ben de ona değindim zaten. Bu oyunlar, depolama alanındaki bir sorundan dolayı kasıyordur. Fakat daha yeni oyunları oynarken, donanım güçsüz olduğu için drop yersin.
O oynadığın oyunlardaki drop sorunu birazdan vereceğim tavsiyeyle ilgisiz olabilir. Çünkü o oyunlar, drop yiyeceğin oyunlar değil. O oyunlar mutlaka depolama alanındaki bir problemden dolayı drop yiyordur. Fakat, bazı PS4 oyunlarında, PS4 artık miadını doldurmuş bir makine olduğu için de drop yiyebilirsin. Bence PS4'ü elinden çıkartmaya bak. PS5 al. Bütçe yoksa, ekran kartı al.
Tamam ben de ona değindim zaten. Bu oyunlar, depolama alanındaki bir sorundan dolayı kasıyordur. Fakat daha yeni oyunları oynarken, donanım güçsüz olduğu için drop yersin.