Önder67 Centipat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 1 8 Şubat 2020 #1 PS4'te PUBG almayı düşünüyorum ama PS Plus gerekli mi bilmiyorum. Bilen biri bana yardım etsin lütfen. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Şubat 2020
PS4'te PUBG almayı düşünüyorum ama PS Plus gerekli mi bilmiyorum. Bilen biri bana yardım etsin lütfen.
Ahmet Akbulut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2015 Mesajlar 1.118 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Şubat 2020 #2 Evet, gerekiyor. Ama oynarsan H1Z1 gerektirmiyor. Artı 0 Eksi
ThE bEsT Megapat Katılım 9 Ocak 2015 Mesajlar 684 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2020 #3 H1Z1 de online değil mi? Online içerik ne varsa Plus üyeliği şart. Artı 0 Eksi
dlasb Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 1.412 Çözümler 32 8 Şubat 2020 #4 ThE bEsT dedi: H1Z1 de online değil mi? Online içerik ne varsa Plus üyeliği şart. Genişletmek için tıkla... H1Z1 plus istemiyor.Ona bakarsan fortnitede online. Artı 0 Eksi
ThE bEsT dedi: H1Z1 de online değil mi? Online içerik ne varsa Plus üyeliği şart. Genişletmek için tıkla... H1Z1 plus istemiyor.Ona bakarsan fortnitede online.
ThE bEsT Megapat Katılım 9 Ocak 2015 Mesajlar 684 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2020 #5 H1Z1 ve Fornite'yi denemedim hiç. Artı 0 Eksi
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.487 Çözümler 776 8 Şubat 2020 #6 Genelde F2P hariç tüm oyunlarda Multiplayer için PS Plus üyeliği gerekiyor. PUBG için de PS Plus üyeliği gerekmekte. PlayStation® Resmî Sitesi: Konsollar, Oyunlar, Aksesuarlar ve Dahası Yeni nesil PlayStation 4 ve PS5 konsollarını keşfedin. PlayStation konsolunun yapabileceklerine dair kuralları yeniden yazmak için her türde binlerce harika oyunla sürükleyici oyun deneyimi yaşayın. support.playstation.com ThE bEsT dedi: Online içerik ne varsa Plus üyeliği şart. Genişletmek için tıkla... F2P hariç. Artı 0 Eksi
Genelde F2P hariç tüm oyunlarda Multiplayer için PS Plus üyeliği gerekiyor. PUBG için de PS Plus üyeliği gerekmekte. PlayStation® Resmî Sitesi: Konsollar, Oyunlar, Aksesuarlar ve Dahası Yeni nesil PlayStation 4 ve PS5 konsollarını keşfedin. PlayStation konsolunun yapabileceklerine dair kuralları yeniden yazmak için her türde binlerce harika oyunla sürükleyici oyun deneyimi yaşayın. support.playstation.com ThE bEsT dedi: Online içerik ne varsa Plus üyeliği şart. Genişletmek için tıkla... F2P hariç.