PS4'te RDR nasıl oynanır?

Hem PS Plus'ta hem Playstation Store'de var.

Hem PS Plus'ta hem Playstation Store'de var.

RDR1'i soruyor arkadaş.

Benim bildiğim PS Now'da vardı, 5-6 ay önce kaldırıldı artık oynanamıyor ama araştırayım biraz.

Son düzenleme:
PS Plus klasikler kataloğunda gözüküyor ama PS Store'da gözükmüyor. PS Plus alınca oynanır mı?
PS Plus Premium/Deluxe alarak oynayabiliyor olmalısınız, Türkiye'nin kataloğunda da var baktım şimdi. PS Plus'ın ayrı bir uygulaması vardı diye hatırlıyorum, Store'a girip indirmiyorsunuz. Oynayabiliyor olmalısınız ama kesin bir cevap veremedim, PS Plus Premium'u olan birine denetmek iyi olabilir.

Oynayamazsın. PS3 alman lazım.
PS Plus Premium/Deluxe içerisinde var artık eski PS1-2-3 oyunlarının önemli bir kısmı.

Oyun gelecek nesiller için portlanması çok güç PS3 tasarım açısından biraz zor portlanıyor diğer konsollara göre o yüzden yok yoksa kesinlikle olurdu.

PS Plus Premium/Deluxe alarak oynayabiliyor olmalısınız, Türkiye'nin kataloğunda da var baktım şimdi. PS Plus'ın ayrı bir uygulaması vardı diye hatırlıyorum, Store'a girip indirmiyorsunuz. Oynayabiliyor olmalısınız ama kesin bir cevap veremedim, PS Plus Premium'u olan birine denetmek iyi olabilir.

PS Plus Premium/Deluxe içerisinde var artık eski PS1-2-3 oyunlarının önemli bir kısmı.

TR kataloğunda gözüküyor ama yıldız var yanında.

1685215867071.png

TR kataloğunda gözüküyor ama yıldız var yanında.

Eki Görüntüle 1796382
Aynen, bunu da işte PS Plus Deluxe'u olan birine kontrol ettirmek en doğrusu. Yıldız olmayan oyunlar PS Store'da gözüküyor mu?

Mesela "Armageddon Riders" diye bir oyun var katalogda, yanında yıldız yok, ama PS Store'da yok. PS Store'da sadece ayrıca alınabilen PS4/5 versiyonları olan oyunlar var sanırım, katalogdaki tüm oyunlar değil.

1685217439001.png

1685217420494.png

Size bence PS Plus Deluxe'u olan birisi lazım. Ondan rica edip, PS Plus uygulamasına girip baktırarak çok rahat çözülür bu konu. Yeni bir konu açın, "PS Plus Deluxe üyeliği olan birisi yardım edebilir mi?" gibisinden, daha kolay ulaşırsınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı