PS Plus klasikler kataloğunda gözüküyor ama PS Store'da gözükmüyor. PS Plus alınca oynanır mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
RDR1'i soruyor arkadaş.Hem PS Plus'ta hem Playstation Store'de var.
Red Dead Redemption 2
İçeriÄinde Red Dead Redemption 2 Hikaye Modu ve Red Dead Online bulunuyor. 175 kez Yılın Oyunu ödülü ve 250 kez tam puan deÄerlendirme alan Red Dead Redemption 2 yeni çaÄın ÅafaÄında görkemli bir onur ve sadakat destanı. Amerika, 1899. Artur Morgan ve Van der Linde çetesi...store.playstation.com
Ha pardon hocam RDR diyince aklıma 2. oyunu geldi direkt kusura bakmayın.RDR1'i soruyor arkadaş.
Oynayamazsın. PS3 alman lazım.PS Plus klasikler kataloğunda gözüküyor ama PS Store'da gözükmüyor. PS Plus alınca oynanır mı?
PS Plus Premium/Deluxe alarak oynayabiliyor olmalısınız, Türkiye'nin kataloğunda da var baktım şimdi. PS Plus'ın ayrı bir uygulaması vardı diye hatırlıyorum, Store'a girip indirmiyorsunuz. Oynayabiliyor olmalısınız ama kesin bir cevap veremedim, PS Plus Premium'u olan birine denetmek iyi olabilir.PS Plus klasikler kataloğunda gözüküyor ama PS Store'da gözükmüyor. PS Plus alınca oynanır mı?
PS Plus Premium/Deluxe içerisinde var artık eski PS1-2-3 oyunlarının önemli bir kısmı.Oynayamazsın. PS3 alman lazım.
PS Plus Premium/Deluxe alarak oynayabiliyor olmalısınız, Türkiye'nin kataloğunda da var baktım şimdi. PS Plus'ın ayrı bir uygulaması vardı diye hatırlıyorum, Store'a girip indirmiyorsunuz. Oynayabiliyor olmalısınız ama kesin bir cevap veremedim, PS Plus Premium'u olan birine denetmek iyi olabilir.
PS Plus Premium/Deluxe içerisinde var artık eski PS1-2-3 oyunlarının önemli bir kısmı.
Aynen, bunu da işte PS Plus Deluxe'u olan birine kontrol ettirmek en doğrusu. Yıldız olmayan oyunlar PS Store'da gözüküyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.