Z3dO Decapat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 235 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Geforce RTX 4060 Intel i7-13700H Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #1 PlayStation 4'te RDR 2'ye 100 save yapmak istiyorum, nasıl yapıldığını bilen biri varsa bana yardımcı olabilir mi?
PlayStation 4'te RDR 2'ye 100 save yapmak istiyorum, nasıl yapıldığını bilen biri varsa bana yardımcı olabilir mi?
alisuper Picopat Katılım 11 Temmuz 2025 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #2 Cihaz kırık sa bu vidiyoyu izle. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kırık değilse kuramasın ama biraz para biriktir PC al oradan kurasın. Son düzenleme: 4 Ekim 2025
Cihaz kırık sa bu vidiyoyu izle. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kırık değilse kuramasın ama biraz para biriktir PC al oradan kurasın.