PS4'te Steam Oyunları Oynanır mı?

Muhammed.GnsS

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-SİSTEMİM-
Kasa: BitFenix FANG750W 80+ BronzeTempered GlassUSB 3
Ana Kart: ASUS PRIMEB650M-R7200MHz(OC)DDR5 Soket AM5M.2 1
Ekran Kartı: MSI GeForce RTX4070 SUPER 12GVENTUS 2X OC12GB G
İşlemci: AMD Ryzen 59600X 3.9GHz38MB Önbellek 6 Çekirdek
RAM: GSKILL 32GB(2x16GB) RipjawsS5 6000Mhz CL30DDR5
Depolama: CORSAIR 1TBMP600 CORE XTPCIe Gen4 NVMeM.2 2280
Merhaba, yaz tatilinde ailemin bilgisayar almamı istememesi nedeni ile PS4 Pro almayı düşünüyorum lakin oyunları çok pahalı, benim de Steam'da çok fazla oyunum var. Acaba PS4 Pro alsam bunu Steam'a bağlama gibi bir şansım var mı? Oyunları oynayabilir miyim? Varsa da bu yasal midir? Yoksa herkes Steam'dan alir ve kutu oyunlar satilmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır bağlayamazsın maalesef. PS4 için ayrıca oyun alman gerekiyor. Yasal olmayan yolu var mıdır bilmiyorum, ama olduğunu sanmam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Edit: Biraz araştırdım, evet bir yolu var fakat yasal değil. O yüzden kesinlikle önermiyorum.

Son düzenleme:
Valve ile Sony şuan birbirine zıt firmalar. Böyle bir durum yasal olarak hiçbir zaman mümkün olmaz.

Steam hesabını satıp oyunlar alabilirsin başka arkadaşın varsa para da birleştirebilirsiniz ps4 de yasa dışı olarak “korsan” oyunlar oynamak için kırdırtabilirsiniz bilgisayarcılar yapıyorlar.

Steam hesabını satıp oyunlar alabilirsin başka arkadaşın varsa para da birleştirebilirsiniz ps4 de yasa dışı olarak “korsan” oyunlar oynamak için kırdırtabilirsiniz bilgisayarcılar yapıyorlar.
Korsan oyun önermiyorum. Hiçbir zevki çıkmıyor, çünkü bazı özellikleri kısıtlı oluyor. Ve emek hırsızlığı tabiki de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…