A Ali eren000 Centipat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #11 prime850 dedi: 3 kez niye yazdın Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum yanlışlıkla oldu, kusura bakma. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2024
prime850 dedi: 3 kez niye yazdın Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum yanlışlıkla oldu, kusura bakma.
5 557535 Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 524 5 Aralık 2023 #12 Ali eren000 dedi: Nedense 500 lira gibi absürt fiyat koymuşlar ucuza 2.el bulursam alacağım teşekkür ederim. Bakacağım teşekkür ederim. Bakacağım teşekkür ederim. PS4 için olduğunu bilmiyordum ama fiyatı çok saçma indirime girerse alacağım teşekkür ederim. Bakacağım teşekkür ederim. PS4 için olduğunu bilmiyordum ama fiyatı çok saçma indirime girerse alacağım teşekkür ederim. Sorun değil Until Dawn'ı sanırım es geçmişim ona bir bakacağım teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Crysis remastred serisi var.
Ali eren000 dedi: Nedense 500 lira gibi absürt fiyat koymuşlar ucuza 2.el bulursam alacağım teşekkür ederim. Bakacağım teşekkür ederim. Bakacağım teşekkür ederim. PS4 için olduğunu bilmiyordum ama fiyatı çok saçma indirime girerse alacağım teşekkür ederim. Bakacağım teşekkür ederim. PS4 için olduğunu bilmiyordum ama fiyatı çok saçma indirime girerse alacağım teşekkür ederim. Sorun değil Until Dawn'ı sanırım es geçmişim ona bir bakacağım teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Crysis remastred serisi var.
ArkDesign Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 754 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #13 Ali eren000 dedi: PS4 Türkçe alt yazılı oyun önerisi istiyorum (Sony yapım olmasın hepsini oynadım çünkü) kaliteli 5 6 tane yazarsınız sevinirim. Bir de Witcher 3 Dying Light serisi oynadım. Genişletmek için tıkla... Detroit become human , last of us
Ali eren000 dedi: PS4 Türkçe alt yazılı oyun önerisi istiyorum (Sony yapım olmasın hepsini oynadım çünkü) kaliteli 5 6 tane yazarsınız sevinirim. Bir de Witcher 3 Dying Light serisi oynadım. Genişletmek için tıkla... Detroit become human , last of us