PS4'teki Diablo 4 Türkçe mi?

rulas

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar üstte yazdığım gibi PS uygulamasında Diablo 4 için PS4 Türkçe dil yok ama PS5'te var gösteriyor. Alan biri varsa söyleyebilir mi? PS4'te Türkçe dil desteği var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam tek başına mı oynuyorsun yoksa arkadaşlarınla mı? Tek başına keyif alıyor musun? Türe çok yakın olmadığımdan emin olamıyorum sever miyim sevmez miyim diye.

Hocam günde 5-6 saat aralıksız bile oynadığım oluyor bu türü ilk defa oynuyorum ama muazzam bir oyun ve evet tek başıma oynuyorum ama oyun kesinlikle mükemmel.

Hocam günde 5-6 saat aralıksız bile oynadığım oluyor bu türü ilk defa oynuyorum ama muazzam bir oyun ve evet tek başıma oynuyorum ama oyun kesinlikle mükemmel.

Hocam bu türü ilk defa oynuyorsan Diablo 2 resurrected almanı ve oynamanı öneririm Diablo 4'ten kat kat daha iyi bence sıkılma ihtimalin yok.

Hocam bu türü ilk defa oynuyorsan Diablo 2 resurrected almanı ve oynamanı öneririm Diablo 4'ten kat kat daha iyi bence sıkılma ihtimalin yok.
Hocam dur gaza getirme zaten alacaktım 140 liraya düşmüştü en büyük sürümü :DDD

Küçükken oynadığımı da hatırlıyorum eski versiyonunu. Ama şu an sıkar mı sıkmaz mı emin olamamıştım. Sanırım haklısın 4'ten önce 2'ye şans vermeliyim. Çok teşekkürler.

Hocam dur gaza getirme zaten alacaktım 140 liraya düşmüştü en büyük sürümü :DDD

Küçükken oynadığımı da hatırlıyorum eski versiyonunu. Ama şu an sıkar mı sıkmaz mı emin olamamıştım. Sanırım haklısın 4'ten önce 2'ye şans vermeliyim. Çok teşekkürler.

Ne zaman 140 TL oldu hocam ben 1100 TL gördüm hep ama bence D2r kat kat daha bir oyun şiddetle öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı