PS4'ten oynanılan CoD, BO4 ve MW 2019 hesabıyla PC'den oynanır mı?

İşletim sistemi
Windows 10

OrSPg

Decapat
Arkadaşlar selamünaleyküm öncelikle. Ben PS4' geçen sene satıp, üstüne para ekleyip, PC aldım. Sorum PS4 hesabına PC'den giriş yapıp battle.net üzerinden hesap oluşturduktan sonra, tekrar PC'den o hesaba giriş yapınca CoD hesaplarım PC üzerine gelir mi?

up

up

Son düzenleme:
Hesaba neden giremiyorsun?
Bende bilmiyorum ki, şifre mail herşey doğru ama şifre yanlış diyor. Şifre sıfırlama e postası gönder yapıyorum, gelmiyor. Ps4'ü satmıştım geçen sene satmıştım, ama bilgileri sıfırlamıştım. O yüzden kişinin bilgilere erişememesi lazım. Yani umarım öyle olmuştur

Bende bilmiyorum ki, şifre mail herşey doğru ama şifre yanlış diyor. Şifre sıfırlama e postası gönder yapıyorum, gelmiyor. Ps4'ü satmıştım geçen sene satmıştım, ama bilgileri sıfırlamıştım. O yüzden kişinin bilgilere erişememesi lazım. Yani umarım öyle olmuştur
Sıfırladıysan onunla alakalı pek bir şey olacağını sanmıyorum, şifrenin gelmemesi çok garip geldi mailini karıştırıyor olamazsın değil mi? Dediğin gibi doğruysa eğer playstation desteğe ulaşırsan yardımcı olurlar diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı