PS4'ten PS5'e geçiş

Eray Alper

Megapat
Daha fazla  
PS4'ten PS5'e geçmek üzereyim, acaba yapmam gereken neler var ve nasıl yapabilirim? (örneğin; PS4 oyunlarımı PS5'te oynamam için bir şey yapmam gerekli mi dijital ya da CD'li, PS4'teki oyunları aynı Save'den devam edebilecek miyim, bunun için bir şey yapmam gerekli mi?)

Bir de DualSense'i iyi kullanan oyun önerileriniz var mı? (benim aklımda Call of Duty: Black Ops Cold War ve playroom var, onun dışında önerilerinizi merak ediyorum.)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

CD'li, PS4'teki oyunları aynı Save'den devam edebilecek miyim, bunun için bir şey yapmam gerekli mi?)

Sana kötü bir haberim var PS4'teki savelerin PS5'te save alamıyorsun. (CD için geçerli dijital aldıysan sıkıntı olmuyor.)

Benim hayatımda ismini bile duymadığım 9-10 tane oyun sadece PS4'te oynanıp PS'5 te oynanmıyor. Onun dışında bütün oyunlar oynanıyor. Fiziksel olarak da olsa dijital olarak da olsa bazı oyunlar bedava PS5 yükseltmesi yapıyor bazıları bir miktar para ile. DualSense'i en iyi kullanan oyun şüphesiz Astro's Playroom. Ghostwire Tokyo'da çok iyi kullanıyor bunu kendimden biliyorum, Deathloop içinde DualSense'i bayağı iyi kullandığını söylüyorlar. Yine aynı şekilde Ratchet and Clank Rift Apart'da çok iyi kullanıyor diye duydum. Bu 3 oyunda PS Plus Kütüphanesinde bulunuyor oradan oynayabilirsiniz. Genelde DualSense'i en iyi kullanan oyunlar PS5 özel oyunları, biraz daha bakmak isterseniz DualSense'i iyi kullanan oyunlara PS5 özel oyunlara bakabilirsiniz.

Save konusunda da çok fazla oyun save'i aktarmıyor yeni konsola, çoğunda yeniden başlamanız gerekiyor. Save'inizi aktarabileceğiniz oyunların neler olduğunu söyleyen bir web sitesi vardı, biraz bakındım ama bulamadım eminim ki siz bulabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı