PS4'ten Series S'e geçilir mi?

Sliva

Hectopat
Daha fazla  
Selam, PS4'üm bu aralar daha sesli çalışmaya başladı ve eskidi artık 7 yıldır kullanıyorum. PS4'ü satıp Series S'e geçmeyi düşündüm 13 aylık Game Pass Ultimate aboneliğim var(PC de oynadığım için aldım ama konsolda da kullanılıyormuş. Sizce Series S'e geçmeye değer mi? Avantajlarını eksiklerini anlatır mısınız?

Geçilir PS tarafındaki önemli güzel excleri zaten oynamışsındır şimdi gears Halo Forza Starfield akarsın avantaj olarak Game Pass'in var ve 60 FPS oyun keyfini yaşarsın.

Ps excluvise oyunlarını bitirdiğini düşünüyorum. Yeni nesil bir konsol daha iyi olacaktır.

Şu an unchertad serisini oynuyorum geçersem onu bitirdikten sonra oynayacağım ve PS e özel olup da oynamadığım oyun olmayacak.

Ps excluvise oyunlarını bitirdiğini düşünüyorum. Yeni nesil bir konsol daha iyi olacaktır.
Ekstraları falan nelerdir?

Isınma olayı termal macun ile alakalı. 15 dakikada ilk günkü gibi yaparsınız. Özel oyunlar bana daha çok ilgi çekici geliyor. XBOX da sağlam gelmesine rağmen şahsen konsolu kırıp PS3 özel oyunlarına başlardım.

Yani pek emin olmamakla beraber tek büyük dezavantajın PlayStation exclusive oyunlarından mahrum kalacak olman ama onu da Game Pass ile kapatırsın yeni nesil bir konsola geçmek senin içinde iyi olabilir.

Ekstraları falan nelerdir?

60 FPS Game Pass daha kaliteli görüntü PS4 Pro ve Series S'i aynı hafta deneyimledim ve Series S'e geçtimde bayağı grafik farkını hissettim.

Yani pek emin olmamakla beraber tek büyük dezavantajın PlayStation exclusive oyunlarından mahrum kalacak olman ama onu da Game Pass ile kapatırsın yeni nesil bir konsola geçmek senin içinde iyi olabilir.
Exclusive oyunlar bitti gow ragnarok hariç.Onu da pek merak etmiyorum yt den izlemeyi düşünüyordum zaten.

60 FPS Game Pass daha kaliteli görüntü PS4 Pro ve Series S'i aynı hafta deneyimledim ve Series S'e geçtimde bayağı grafik farkını hissettim.
Teşekkürler.

Exclusive oyunlar bitti GoW ragnarok hariç. Onu da pek merak etmiyorum YT'den izlemeyi düşünüyordum zaten.

O zaman yeni konsolun hayırlı olsun 60FPS güzel bir deneyim herkese nasip olur umarım.

Bilgisayarınız varsa Series S almak yerine bilgisayarınızı yükseltmeniz daha iyi olur. Xbox'da bulunan her oyun bilgisayarda da var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…